Home / Business / Investiție în imobiliare și turism, în pregătire la Reghin

Investiție în imobiliare și turism, în pregătire la Reghin

Distribuie

Giurgiu Vasile și alții anunţă publicul interesat asupra depunerii la Agenția pentru Protecția Mediului Mureş a primei versiuni a planului PUZ care creează cadrul pentru ”Elaborare PUZ – Parcelare și stabilire zonă funcțională pentru locuințe individuale și turism”, pe un amplasament din Reghin, strada Dedradului fără număr, în vederea obţinerii avizului de mediu.

”Informaţii privind potenţialul impact asupra mediului al planului propus pot fi consultate pe site-ul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, apmms.anpm.ro , până la data de 30 martie 2023. Sugestii și observaţii pot fi transmise la adresa de e-mail office@apmms.anpm.ro sau prin poștă la adresa Agenției pentru Protecția mediului Mureș, strada Podeni nr. 10, Târgu Mureș, în acelaşi interval de timp”, se menționează într-un comunicat.

(Redacția / Foto: https://depositphotos.com/home.html )


De asemenea, verificati

FOTO: Incendiu la o hală de mase plastice din Luduș

Distribuie Pompierii Detașamentului Târnăveni împreună cu pompierii voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.