Trofeul Salinei – Praid. Arcașii mureșeni pe podium în toate categoriile Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 202 Vizualizări

Trofeul Salinei – Praid. Arcașii mureșeni pe podium în toate categoriile

Echipa de arcași de la CS Șoimii de Mureș a avut o prestație impresionantă la Trofeul Salinei din localitatea Praid, organizat de CS Szirtisas. Competiția a avut loc la finalul acestei săptămâni și a atras peste 140 de participanți din țară și străinătate.

Cele 28 de ținte 3D în forma de animale, amplasate în incinta salinei Praid, au oferit un decor spectaculos pentru competiție și au adus un plus de dificultate pentru arcași. Pe parcursul a peste 5 ore de competiție, sportivii de la CS Șoimii de Mureș au demonstrat un nivel ridicat de pregătire și concentrare, reușind să se claseze pe podium în toate categoriile la care au participat.

Trofeul a fost câștigat la concursul final de tragere la distanță tot de sportivii de la CS Șoimii de Mureș. Nicușan Lucian s-a clasat pe locul 1, iar Cristian Hațegan pe locul 2, la diviziile fără sistem de ochire. Romanov Geza și Andrei Avram au obținut locul 1, respectiv 2, la diviziile cu sistem de ochire.

Arcașii târgumureșeni au reușit să se claseze pe podium în toate categoriile la care au participat, cu Romanov Geza, Tamas Levante și Ujică Andreea obținând medalii de aur. Eszter Bako și Andrei Avram au primit medalii de argint, iar Mihaly Tamas și Ujică Sorin medalii de bronz., potrivit informației preluate de pagina de facebook Soimii de Mures – Club de tir cu arcul .

Competiția a fost un succes datorită eforturilor depuse de organizatori, care au reușit să pună la dispoziție participanților condiții excelente pentru desfășurarea competiției. Arcașii și spectatorii au putut admira frumusețea salinei Praid și au avut oportunitatea de a interacționa cu arcași din diferite colțuri ale lumii.

Echipa de la CS Șoimii de Mureș și-a demonstrat talentul și pregătirea la Trofeul Salinei din localitatea Praid, iar performanțele lor sunt o sursă de mândrie pentru toți cei implicați în dezvoltarea sportului în zonă. Felicitări echipei de arcași și organizatorilor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE