Home / Administratie / Listă cu chiriași ANL aprobată la Luduș

Listă cu chiriași ANL aprobată la Luduș

Distribuie

Comisia socială pentru stabilirea ordinii de proritate în soluționarea cererilor de locuințe construite prin ANL, constituită prin Dispoziția nr. 29 din 18 ianuarie 2023 emisă de primarul orașului Luduș s-a întrunit în componența: Moldovan Cristian, primarul orașului; Răzvan Vălean, arhitectul șef al orașului; Claudia Vereș, director la Asistență Socială; Gabriela Fleșar, inspector la comportamentul Domeniu Public; Veronica Iacob, inspector.

În ziua de 7 februarie 2023, comisia a analizat dosarele depuse și a acordat punctaje pentru fiecare caz în parte, din cele zece prezentate, după care au întocmit: lista cu solicitanții ale căror dosare au fost respinse; lista cu solicitanții care au acces la locuințele construite din fondurile ANL; lista de prioritate pentru acordarea locuințelor construite din fondurile ANL.

Una dintre cererile de acordare a unei locuințe nu a fost aprobată de Comisia socială pentru că „nu îndeplinește criteriul de acces nr. 3, aflându-se în concediu pentru îngijirea copilului în vârstă de până la doi ani, din perioada de șomaj”.

În ședința Consiliului Local din ziua de 28 februarie 2023, aleșii locali au aprobat cele trei liste întocmite de Comisia socială, precum și postarea acestora la sediul Primăriei orașului.

Ioan A. BORGOVAN


De asemenea, verificati

Investiție importantă pentru comuna Acățari

Distribuie Primăria Comunei Acățari, instituție condusă de către primarul Osváth Csaba, a demarat, în data …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.