A sărit gardul și a furat bani și un lanț de aur dintr-o casă din Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1115 Vizualizări

A sărit gardul și a furat bani și un lanț de aur dintr-o casă din Târgu Mureș

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Târgu Mureș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, au descins, în cursul zilei de ieri, 15 martie, în trei locații din municipiul Târgu Mureș, în cadrul unui dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat. O femeie a fost reținută 24 de ore, ulterior fiind emis mandat de arestare preventivă pe numele său.

”Din cercetările polițiștilor a reieșit faptul că, la data de 6 martie a.c., fiind însoțită de un minor, o femeie de 22 de ani, din Târgu Mureș, ar fi escaladat gardul unui imobil din municipiu și ar fi pătruns prin efracție în interiorul acestuia, de unde ar fi sustras 1.000 de lei și un lanț de aur. Cu ocazia perchezițiilor derulate au fost identificate mai multe obiecte vestimentare, cu privire la care există indicii că ar fi fost purtate în momentul comiterii faptei. De asemenea, în urma activităților, au fost conduse cu mandat două persoane la sediul unității de poliție, pentru audieri. Astfel, în baza întregului probatoriu administrat, la data de 15 martie a.c., polițiștii au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de femeia de 22 ani, aceasta fiind încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Mureș”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Conform sursei citate, în cursul acestei zile, femeia a fost prezentată magistraților din cadrul Judecătoriei Târgu-Mureș, ”care au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.”

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE