Home / Slider / Bărbat din Petelea reținut de Poliție pentru rănirea unui cal

Bărbat din Petelea reținut de Poliție pentru rănirea unui cal

Distribuie

În urma unui probatoriu administrat și a cercetărilor efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, polițiști ai Biroului pentru Protecția Animalelor au dispus miercuri, 15 martie, reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, a unui tânăr de 19 de ani, din localitatea mureșeană Petelea, bănuit de comiterea infracțiunii de rănirea animalelor, cu intenție.

”În fapt, la data de 15 martie a.c., polițiștii Postului de Poliție Petelea au fost sesizați, printr-un denunț, cu privire la faptul că o persoană din localitate ar fi rănit o cabalină în zona capului. Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Mureș s-au deplasat la fața locului, identificând persoana bănuită de săvârșirea faptei, respectiv un tânăr de 19 ani, din comuna Petelea. Din cercetările acestora a reieșit faptul că, la data de 14 martie a.c, în jurul orei 16.00, în timp ce se afla la domiciliu, cel în cauză ar fi rănit cu intenție, prin lovirea cu un corp contondent în zona capului, un animal din specia cabalină, care aparținea familiei acestuia. Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș continuă cercetările în cauză, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, pentru documentarea întregii activități infracționale”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.