Robotul ChatGPT, opinie interesantă despre finalizarea Centurii  Ocolitoare Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2113 Vizualizări

Robotul ChatGPT, opinie interesantă despre finalizarea Centurii  Ocolitoare Târgu Mureș

Cotidianul Zi de Zi a testat capacitatea robotului conversațional ChatGPT de a se angaja într-o discuție pe teme administrative, adresându-i un set de întrebări despre subiecte de actualitate din și despre județul Mureș.

Una din întrebările adresate a fost următoarea: ”Care sunt previziunile tale cu privire la finalizarea Centurii Ocolitoare a municipiului Târgu Mureș?”.

Răspunsul robotului dezvoltat de laboratorul de cercetare a inteligenței artificiale OpenAI a fost următorul:

În calitate de asistent virtual, nu am capacitatea de a face previziuni precise sau exacte cu privire la finalizarea centurii ocolitoare a municipiului Târgu Mureș.

Cu toate acestea, din informațiile publice, știm că construcția centurii ocolitoare a municipiului Târgu Mureș este în desfășurare, iar autoritățile locale și naționale sunt angajate în finalizarea acesteia cât mai curând posibil.

În ultimii ani, au fost făcute eforturi semnificative pentru a accelera ritmul lucrărilor și pentru a aduce mai multe resurse și finanțări pentru proiect. Deși nu există o dată exactă pentru finalizarea lucrărilor, autoritățile locale și naționale se angajează să finalizeze construcția cât mai repede posibil, pentru a reduce traficul greu din oraș și pentru a îmbunătăți mobilitatea și accesibilitatea în zonă.

Prin urmare, este de așteptat ca lucrările la centura ocolitoare să continue, iar finalizarea acesteia să depindă de mai mulți factori, inclusiv de progresele și resursele disponibile pentru proiect, de contextul economic și politic, precum și de alte provocări tehnice sau administrative.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE