Târnăveni: Cinci bărbați reținuți pentru furt Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1202 Vizualizări

Târnăveni: Cinci bărbați reținuți pentru furt

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Târnăveni – Biroul de Investigații Criminale au identificat și reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 33 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Mureș, în vederea executării măsurii preventive dispuse.

”În fapt, Poliția municipiului Târnăveni a fost sesizată, la data de 13 martie a.c., prin SNUAU 112, referitor la sustragerea mai multor bunuri din două anexe gospodărești, aflate în municipiul Târnăveni. Din cercetările derulate de polițiști a rezultat faptul că, în perioada 11 – 13 martie a.c., cei în cauză ar fi pătruns, fără drept, într-o locuință din municipiul Târnăveni, iar din interiorul a două anexe gospodărești, ar fi sustras, în două rânduri, mai multe bunuri, respectiv un cărucior de mână, un polizor, o betonieră, o scară din aluminiu, o roabă și mai multe unelte, în valoare de aproximativ 2.000 de lei. În cursul zilei de ieri, 15 martie a.c., în urma activitățlor investigative derulate de polițiști, s-a reușit identificarea persoanelor bănuite de săvârșirea faptei, în persoana a cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 33 de ani, din municipiul Târnăveni și comuna Mica, aceștia fiind conduși pentru audieri la sediul unității de poliție”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

De asemenea, prejudiciul produs a fost recuperat în totalitate de către polițiști.

”La aceeași dată, față de cei în cauză, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore. Activitățile au fost desfășurate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târnăveni”, a mai informat aceeași sursă.

(Redacția / Foto: https://depositphotos.com/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE