Home / Administratie / Comisie de evaluare a secretarului general al Primăriei Luduș

Comisie de evaluare a secretarului general al Primăriei Luduș

Distribuie

Pentru ședința Consiliului Local Luduș din 28 februarie 2023, primarul Cristian Moldovan a inițiat un proiect de hotărâre privind desemnarea  a doi consilieri locali care să facă parte din comisia de evaluare a performanțelor profesionale individuale ale secretarului general al Orașului Luduș pentru perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2022.

În Raportul de specialitate întocmit de consiliera Kiss Delia – Maria se precizează că temeiul legal al demersului sunt prevederile articolul 485, alineatul 5, din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019, privind Codul administrativ, precum și Hotărârea Guvernului nr. 611/2008, pentru aprobarea normelor privind organizarea și dezvoltarea carierei funcționarilor publici.

Pentru constituirea comisiei de evaluare, consilierul local Gelu Puia a propus prezența consilierilor locali Alina Șofron și Carmen Petac, propunere aprobată de plenul Legislativului local. În urma acestui vot, comisia constituită din primarul Cristian Moldovan și consilierii locali Alina Șofron și Carmen Petac vor evalua performanțele profesionale individuale ale secretarului general al Orașului Luduș, Eugenia Giurgea, pentru perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2022.

Ioan A. BORGOVAN


De asemenea, verificati

Drum din Cuci, reabilitat și modernizat

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Cuci anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.