Home / Administratie / Drum județean, modernizat

Drum județean, modernizat

Distribuie

Conducerea Primăriei Comunei Păsăreni anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Modernizare DC 39 km 1+300 – km 3+770 până la limita UAT Păsăreni”, propus a fi amplasat comuna Păsăreni, sat Păsăreni.

”Informațiile privind proiectul propus pot fi obținute la Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, din localitatea Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, luni între orele 9.00 – 15.00, marți – vineri între orele 9.00 – 12.00, la numărul de telefon 0265-314.984, fax 0265-314.985, adresa de e-mail office@apmms.anpm.ro, precum și la adresa titularului de proiect, localitatea Păsăreni, strada Principală nr. 209, între orele 9.00 – 12.00. Observațiile publicului se primesc zilnic la adresa de e-mail office@apmms.anpm.ro”, se menționează în comunicat.

(Redacția / Foto: https://depositphotos.com/home.html )


De asemenea, verificati

Plachetă de Onoare pentru Cezar Ciprian Deaconescu

Distribuie Fostul șef al Poliției Municipiului Târgu Mureș, col. (r) Cezar Ciprian Deaconescu, în prezent …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.