Home / Business / Pardoseli recomandate de medici pentru clasele elevilor: Valserv!

Pardoseli recomandate de medici pentru clasele elevilor: Valserv!

Distribuie

În luna octombrie 2022, compania Valserv a lansat la Cluj-Napoca, în premieră pe piața românească, parchetul din lemn natural Hywood și pardoselile smart Dureco și Avatara.

Evenimentul de lansare a avut loc la centrul de vânzări al Valserv din strada Observatorului nr 64, la acesta luând parte arhitecți și designeri din Transilvania, precum și reprezentanți ai partenerului din Germania, Ter Hürne, lider european în producția pardoselilor din lemn stratificat și organic premium.

Cu această ocazie, ei au fost invitați să descopere pardoselile de lemn natural, finisajele disponibile și să afle mai multe detalii despre noua gamă Hywood, dar și despre pardoselile smart Dureco și Avatara.

„Parchetul Hywood este un produs revoluționar, realizat din lemn natural (stejar, nuc, frasin), având o rezistență foarte mare de trafic, murdărie și apă, pretabil atât la traficul comercial și rezidențial, cât și la instituțiile publice de tipul creșelor, grădinițelor și școlilor”, explică Anamaria Gherman, director vânzări Cluj-Napoca.

Pardoseli sustenabile și sănătoase, de ultimă generație 

Valserv reușește să ofere pe piața românească de profil produse de ultimă generație în baza parteneriatului încheiat in exclusivitate cu producătorul german Ter Hürne. La începutul anului 2020, Valentin Peia, fondatorul companiei Valserv, a înțeles că viitorul este al pardoselilor sustenabile, sănătoase, fără plastic, solvent, clor sau alte metale grele. Astfel că a încheiat un parteneriat exclusiv pentru Transilvania, Banat și Crișana cu firma Ter Hürne, singurul producător din Europa care produce pardoseli din lemn stratificat și organic premium ecologice, prietenoase cu mediul, pentru om și animale de companie.

„A fost destul de dificil la început să promovăm pardoselile smart/hibrid, profilul clientului român încă nu era pregătit pentru acest tip de pardoseli, însă ne-am încăpățânat să prezentăm beneficiile incontestabile ale produselor din lemn hibrid și am marea satisfacție că vânzările din acest tip de produse a crescut peste așteptări”, spune Mihai Sipot, director vânzări Transilvania.

Produsele sunt certificate conform standardelor germane Blue Angel / Eco Institut / FSC. Compania Valserv comercializează, pe lângă pardoselile hibride, Hywood, Dureco și Avatara, parchet de lemn stratificat premium, accesorii pentru parchet și scări din lemn.

Servicii de consultanță, proiectare și montaj

Valserv dispune, în Cluj-Napoca, de unul din cele mai moderne și complete showroom-uri din țară, unde clienților li se oferă servicii de consultanță, proiectare și montaj la un standard ridicat.

„Procesul de vânzare începe în momentul în care suntem contactați, telefonic sau direct în showroom, recomandările fiind marele nostru atu și aflăm ce produs îl interesează pe client. Este apoi desemnată o persoană din departamentul tehnic care să se deplaseze în aceeași zi sau a doua zi în șantierul beneficiarului.

Avem un releveu, o geometrie a spațiului sau măsurători exacte din șantier și evaluare de șapă, după care revenim cu datele tehnice, fisa de măsurători și întocmim oferta de preț, care include costul materialului, cheltuielile de transport și manopera. Clientul le analizează și ne dă un răspuns. Încheiem apoi contractul, beneficiarul plătește un avans și intrăm la montaj în 2-3-4 săptămâni în funcție de cum înaintează lucrările din șantier.”, precizează Dan Pușcaș, șef departament tehnic.

„Un exterior sănătos începe cu un interior sănătos’’

„Pot spune că, într-un fel sau altul, am reușit să revoluționăm piața vânzărilor de pardoseli. Acesta a fost proiectul meu, în condițiile în care, în urmă cu 10-15 ani, magazinele de profil nu erau atât de bine puse la punct și nu exista o asemenea diversitate de produse și materiale, dar nici consilierea necesară de specialitate. Amenajând showroom-urile la un standard înalt, am forțat și alte firme concurente să-și modernizeze spațiile și, în același timp, să ofere consultanță de specialitate. În acest fel, a avut de câștigat clientul”, rememorează Valentin Peia, fondator Valserv.

Astfel produsele sunt prezentate în showroom-uri elegante, spațioase, cu multă lumină naturală, în orașele cheie din Transilvania și Banat – Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara. În același timp, dispune de un depozit în Sibiu, cu peste 10000mp de pardoseli gata de livrare oriunde în  țară. În 2023 alte doua showroom-uri vor intra în rețeaua Valserv, în Oradea și Bistrița, iar intențiile companiei sunt de a extinde afacerea în Iași și București.

Valserv – parchetul ideal pentru renovarea verde a salilor de clase din scoli


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Haide să plantezi copaci împreună cu Asociația Mureș Runners! „Noi trebuie să dăm tonul schimbării”

Distribuie „Comunitatea crește atunci când fiecare dintre noi acționăm!” este deviza de la care pleacă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.