Home / Cultură / ”Singurătatea pietrelor”, se joacă sâmbătă la Sala Mică

”Singurătatea pietrelor”, se joacă sâmbătă la Sala Mică

Distribuie

Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu poposește sâmbătă, 18 martie la Târgu Mureș, prilej pentru iubitorii de teatru să vadă spectacolul „Singurătatea pietrelor” de Flavius Lucăcel, în regia lui Gelu Badea care se va juca la Sala Mică începând cu ora 19.

„Singurătatea pietrelor“ este drama unui copil autist, un fel de geniu neînțeles, chiar și de către propriii părinți, care încearcă să își țină familia lângă el. Este o piesă de teatru în trei personaje, mamă, tată și copil. Copilul este un bun observator al realităților, monologurile lui interioare fiind poeme de o emoționantă frumusețe. Este o piesă a metaforelor care, în final, decodează esența unui superb poem teatral.         

„Este o piesă de teatru în trei personaje, mamă, tată și copil. Copilul este un bun observator al realităților, monologurile lui interioare fiind poeme de o emoționantă frumusețe. Este o piesă a metaforelor care, în final, decodează esența unui superb poem teatral”, spun reprezentanții Teatrului ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu.

„Singurătatea pietrelor“ este o producție de teatru emoționantă, având la bază piesa scrisă de Flavius Lucăcel, nominalizată la Premiul UNITER pentru Cea mai bună piesă românească în 2015.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Eugen Titu (Copilul), Mihai Rădulea (Tatăl), Adelina Puzdrea (Mama). Din echipa spectacolului mai fac parte Gelu Badea: regia artistică, Oana Marinescu şi Radu Tudosie: asistenţi regie, Oana Marinescu: muzica originală, Sorin Pungan: regizor tehnic, Emanuel Andrei Bolovan: maestru sunet, Gabriel Hârjoabă: maestru lumini, Iulian Marinescu: operator imagine și Florin Rotaru: videoproiecție

Biletele pot fi achiziţionate exclusiv de la Casieria Teatrului Național Târgu-Mureș (de luni până vineri, între orele 9.00-19.00, iar în weekend, cu o oră înainte de reprezentaţii), iar plata se face numai în numerar. 

Următoarele reprezentații ale  spectacolului  vor avea loc duminică, 19 martie (ora 17.00 și 19.00) la Teatrul Național ”Marin Sorescu” din Craiova.

(Redacția)


De asemenea, verificati

FOTO: Elevi mureșeni premiați la ”Olimpiada Satelor din Transilvania”

Distribuie Din cei 12 elevi participanți din județul Mureș la ”Olimpiada Satelor din Transilvania”, competiție …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.