Home / Administratie / Ședință extraordinară de Consiliu Local Târgu Mureș

Ședință extraordinară de Consiliu Local Târgu Mureș

Distribuie

Aleșii locali ai municipiului Târgu Mureș sunt convocați să participe marți, 21 martie 2023, de la ora 14.00, la o ședință extraordinară de lucru.

Potrivit convocatorului, document făcut public pe pagina web a Primăriei Municipiului Târgu Mureș, www.tirgumures.ro, ordinea de zi a ședinței are următorul conținut:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea validării Dispoziției de Primar nr. 353 din 6 martie 2023 referitoare la modificarea bugetului Unităţii Administrativ Teritoriale – Municipiul Târgu Mureş pe anul 2023 și rectificarea bugetului Unității Administrativ Teritoriale – Municipiul Târgu Mureș pe anul 2023.

”Documentul înscris în Proiectul Ordinii de zi a şedinţei este pus la dispoziţia consilierilor locali ai Consiliului Local al Municipiului Târgu Mureş în format electronic. Cu privire la proiectul de hotărâre menţionat, se pot formula şi depune amendamente în condiţiile articolului 138, alineatul 12 din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ”, se menționează în convocator.

(Redacția)


De asemenea, verificati

Moment istoric la Aeroportul ”Transilvania”: primul zbor Air Connect între București și Târgu Mureș

Distribuie Prima cursă aeriană București – Târgu Mureș operată de compania Air Connect a aterizat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.