Home / Sighișoara / Sighișoara: Șofer cercetat pentru patru infracțiuni

Sighișoara: Șofer cercetat pentru patru infracțiuni

Distribuie

Polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Sighișoara efectuează cercetări pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat, tăiere ilegală de arbori și furt de material lemnos, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighișoara. Un bărbat de 40 de ani, din județul Sibiu, a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore.

”La data de 20 martie, în jurul orei 21.30, polițiștii au oprit pentru control, pe DN13 E60, o autoutilitară, condusă de un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Laslea, județul Sibiu. În urma verificărilor derulate de polițiști a reieșit faptul că cel în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar plăcuțele cu numărul de înmatriculare montate pe autoutilitară figurau ca fiind atribuite unui alt vehicul. De asemenea, în autoutilitară a fost identificată cantitatea de 4,6 metri cubi material lemnos, pentru care nu existau documente de proveniență, întreaga cantitate fiind predată reprezentanților Ocolului Silvic Sighișoara. La data de 21 martie, în baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, fiind escortat și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Mureș”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția / Foto: Inquam Photos / Cornel Putan)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO. Pui drăgălaș de pavian cu mantie, noua vedetă la la Grădina Zoo

Distribuie Un pui drăgălaș de pavian cu mantie este noua vedetă a Grădinii Zoologice din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.