Târgu Mureș: 10 milioane de lei în plus pentru proiecte PNRR Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 439 Vizualizări

Târgu Mureș: 10 milioane de lei în plus pentru proiecte PNRR

Consiliul Local Târgu Mureș, întrunit în cadrul unei ședințe extraordinare a votat marți, 21 martie, modificarea bugetului Municipiul Târgu Mureș pe anul 2023 și rectificarea acestuia.

”Suma de 19,1 milioane lei provine din excedentul anilor trecuți, impozite și taxe dar și din alocări PNRR. Alături de colegii mei am identificat cele mai stringente nevoi ale municipalității, astfel încât banii să fie distribuiți acolo unde există nevoi. Așadar, am propus și iată că s-a și votat ca cea mai importantă sumă, adică 10 milioane de lei, să fie alocată proiectelor de eficientizare energetică a școlilor: ”George Coșbuc”, ”Școala Generală Nr. 7 – corpul A” și ”Tudor Vladimirescu, dar și Sistemului de management al traficului – etapa 2”, a precizat Soós Zoltán, primarul municipiului Târgu Mureș.

Potrivit informațiilor furnizate de Serviciul Relații Interne și Internaționale din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Mureș, în cadrul rectificării au fost alocați 3,3 milioane de lei la capitolul de Bunuri și servicii, 1,5 milioane de lei pentru Aeroportul ”Transilvania” Târgu Mureș, 1,6 milioane de lei Serviciului de Proiecte cu Finanțare Externă și 2,7 milioane de lei pentru alte investiții.

(Redacția / Foto: Arhivă)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE