Strategie pentru resursele umane din Sănătate Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 304 Vizualizări

Strategie pentru resursele umane din Sănătate

Deputatul social-democrat Corneliu Florin Buicu, vicepreședitele Comisiei pentru sănătate și familie din Camera Deputaților, și senatorul social-democrat Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade”, au participat miercuri, 22 martie, la București, la ceremonia de deschidere a Reuniunii la nivel înalt a statelor membre OMS Europa referitoare la resursele umane din Sănătate.

”În perioada 22-23 martie vor fi discutate la București modalitățile de pregătire, motivare și gestionare a resurselor umane din sănătate în cadrul Reuniunii la nivel înalt organizată de Biroul Regional OMS pentru Europa și Ministerul Sănătății din România. La întâlnire vor participa miniştri, secretari de stat, şefi ai departamentelor de resurse umane şi experți în domeniu din Regiunea Europeană a OMS. Reuniunea la nivel înalt va fi o oportunitate pentru statele membre să dezvolte strategii coordonate în domeniul resurselor umane care să asigure sustenabilitatea sistemelor de sănătate”, a scris, pe pagina sa de Facebook, deputatul Corneliu Florin Buicu.

În aceeași postare, vicepreședintele Comisiei pentru sănătate și familie din Camera Deputaților a mai subliniat că “Declarația de la București” reprezintă un moment istoric în politica privind pregătirea personalului medical și de îngrijire!”.

(Redacția / Foto: Facebook – Corneliu Florin Buicu)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE