Home / Slider / Târgu Mureș: Anchete sociale pentru acordarea cardului de energie

Târgu Mureș: Anchete sociale pentru acordarea cardului de energie

Distribuie

Persoanele din municipiul Târgu Mureș care fac parte din categoriile de beneficiari ai cardului de energie și care au fost înștiințate de Compania Națională Poșta Română că depășesc plafonul de 2.000 de lei/ membru/ loc de consum, fiind luate în calcul și veniturile unor colocatari care figurează doar scriptic la adresa de domiciliu, pot solicita Direcției de Asistență Socială (DAS) Târgu Mureș efectuarea unei anchete sociale care să stabiliească numărul și persoanele care locuiesc, în fapt, la locul de consum, au informat reprezentanții DAS Târgu Mureș, prin intermediul unui comunicat de presă.

”Pentru a veni în sprijinul potențialilor beneficiari și pentru a nu tergiversa procesul de acordare a cardurilor de energie, avem rugămintea către cetățeni de a se adresa Direcției de Asistență Socială doar în situația prezentată mai sus”, se menționează în comunicat.

Conform sursei citate, solicitarea de efectuare a anchetei sociale trebuie să fie însoțită de: înștiințarea primită de beneficiar de la Compania Națională Poșta Română, o copie a actului de identitate, adeverință de la Asociația de Proprietari, din care să rezulte numărul de persoane care locuiesc la adresa locului de consum (în cazul persoanelor care locuiesc la bloc) și declarație pe propria răspundere privind numărul de persoane care locuiesc efectiv la adresa locului de consum (în cazul persoanelor care locuiesc la casă).

”Orice alte solicitări nu pot fi soluționate de Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș și pot conduce la întârzieri în accesarea cardului, în cazul în care beneficiarul este îndreptățit! Poșta Română pune la dispoziția publicului numărul de call center 0319966, număr ce poate fi apelat pentru a obține orice răspuns legat de cardul de energie. Numărul este disponibil de luni până vineri în intervalul orar 8.00 – 20.00”, a mai informat sursa citată.

(Redacția / Foto: Inquam Photos / Alexandru Busca)


De asemenea, verificati

Curaj! A început TEDx Cornișa

Distribuie Teatrul Național din Târgu-Mureș găzduiește astăzi cea de-a 3-a ediție a TEDx Cornișa, tema …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.