Dosar penal în cazul muncitorilor căzuți de pe schela unui bloc din Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 654 Vizualizări

Dosar penal în cazul muncitorilor căzuți de pe schela unui bloc din Târgu Mureș

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, în cazul muncitorilor care au căzut de pe o schelă desprinsă de pe un bloc, în Târgu Mureş, a informat IPJ Mureş.
„Astăzi, în jurul orei 16.00, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale ai Poliţiei municipiului Târgu Mureş au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la un accident de muncă. În fapt, doi bărbaţi, în timp ce executau lucrări de reabilitare termică la un imobil de pe strada Tâmplarilor din Târgu Mureş, ar fi căzut de pe schelă şi ar fi suferit leziuni. Aceştia au fost transportaţi la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. (…) De asemenea, poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi neluare a măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul”, se arată în informarea IPJ Mureş.
De asemenea, în cauză, au fost informaţi reprezentaţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Mureş.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Mureş a anunţat că bărbaţii au primit îngrijiri medicale la faţa locului şi au fost transportaţi la spital, cu suspiciune de multiple fracturi.
Totodată, s-a acţionat pentru îndepărtarea pericolului de cădere a schelei respective, montate pentru efectuarea unor lucrări de izolare a blocului.

(www.agerpres.ro / Foto: ISU Mureș)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE