Exproprieri pentru viitorul sens giratoriu de lângă Aeroportul ”Transilvania” Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1210 Vizualizări

Exproprieri pentru viitorul sens giratoriu de lângă Aeroportul ”Transilvania”

Aleșii județeni au aprobat joi, 23 martie, într-o ședință ordinară de lucru, rectificarea unor elemente referitoare la lista imobilelor și persoanelor supuse exproprierii pentru realizarea obiectivului de investiție de interes public judeţean ”Amenajare sens giratoriu pe E60 la Aeroportul Transilvania”, la o sumă globală pentru exproprieri de 63.641,25 de lei.

Potrivit Referatului de aprobare aferent proiectului de hotărâre, prin Hotărârea Consiliului Judeţean Mureş nr. 128/29 iulie 2021 a fost aprobată declanșarea procedurii de expropriere a imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică „Amenajare sens giratoriu pe E60 la Aeroportul Transilvania”, cu respectarea Planului de situaţie vizat de Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Mureş.

”În urma elaborării studiul topografic actualizat în vederea realizării lucrării de utilitate publică de interes județean „Amenajare sens giratoriu pe E60 la Aeroportul Transilvania”, s-a constatat că există și alte neconcordanțe între situaţiile evidenţiate în documentaţiile cadastrale, respectiv identificările imobilelor şi ale persoanelor supuse exproprierii prevăzute în Hotărârea Consiliului Județean Mureș nr. 128/2021, rectificată prin Hotărârea Consiliului Județean Mureș nr. 14/11 februarie 2022, sens în care se impune rectificarea acesteia astfel încât situaţia juridică a proprietarilor, a imobilelor şi a obiectivului construit să corespundă în totalitate cu situaţia de fapt”, se menționează în documentul întocmit de către Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș.

În aceeași ședință, consilierii județeni au aprobat și o actualizare a indicatorilor tehnico-economici ai investiției la valoarea totală de 3.311.637,98 de lei, cu TVA inclus.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE