Home / Administratie / Exproprieri pentru viitorul sens giratoriu de lângă Aeroportul ”Transilvania”

Exproprieri pentru viitorul sens giratoriu de lângă Aeroportul ”Transilvania”

Distribuie

Aleșii județeni au aprobat joi, 23 martie, într-o ședință ordinară de lucru, rectificarea unor elemente referitoare la lista imobilelor și persoanelor supuse exproprierii pentru realizarea obiectivului de investiție de interes public judeţean ”Amenajare sens giratoriu pe E60 la Aeroportul Transilvania”, la o sumă globală pentru exproprieri de 63.641,25 de lei.

Potrivit Referatului de aprobare aferent proiectului de hotărâre, prin Hotărârea Consiliului Judeţean Mureş nr. 128/29 iulie 2021 a fost aprobată declanșarea procedurii de expropriere a imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică „Amenajare sens giratoriu pe E60 la Aeroportul Transilvania”, cu respectarea Planului de situaţie vizat de Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Mureş.

”În urma elaborării studiul topografic actualizat în vederea realizării lucrării de utilitate publică de interes județean „Amenajare sens giratoriu pe E60 la Aeroportul Transilvania”, s-a constatat că există și alte neconcordanțe între situaţiile evidenţiate în documentaţiile cadastrale, respectiv identificările imobilelor şi ale persoanelor supuse exproprierii prevăzute în Hotărârea Consiliului Județean Mureș nr. 128/2021, rectificată prin Hotărârea Consiliului Județean Mureș nr. 14/11 februarie 2022, sens în care se impune rectificarea acesteia astfel încât situaţia juridică a proprietarilor, a imobilelor şi a obiectivului construit să corespundă în totalitate cu situaţia de fapt”, se menționează în documentul întocmit de către Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș.

În aceeași ședință, consilierii județeni au aprobat și o actualizare a indicatorilor tehnico-economici ai investiției la valoarea totală de 3.311.637,98 de lei, cu TVA inclus.

Alex TOTH


De asemenea, verificati

Finanțare PNRR de 32,6 milioane de lei pentru Primăria Târgu Mureș

Distribuie Primăria Municipiului Târgu Mureș a semnat, în calitate de beneficiar, un contract de finanțare în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.