Home / Invatamant / Olimpiada Națională de Informatică pentru Gimnaziu 2023 organizată la Târgu Mureș

Olimpiada Națională de Informatică pentru Gimnaziu 2023 organizată la Târgu Mureș

Distribuie

Organizarea Etapei Naționale a Olimpiadei de Informatică, nivel gimnazial, în perioada 1 aprilie – 5 aprilie reprezintă o nouă provocare, dar și un context onorant pentru județul Mureș, pentru Inspectoratul Școlar Județean Mureș și pentru întreg învățământul mureșean, a anunțat joi, 23 martie, prof. drd. Sabin-Gavril Pășcan, inspectorul școlar general al județului Mureș.

Festivitatea de deschidere va avea loc sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 16.00, la Palatul Culturii din Târgu Mureș, iar în cadrula cesteia sunt așteptați să participe 245 de elevi și 56 de profesori din Comisia centrală.

”Ne place să credem că alegerea nu a fost întâmplătoare, aceasta vine ca o confirmare a rezultatelor pe care școala mureșeană le-a obținut la concursurile și olimpiadele de informatică. Suntem conștienți că utilizarea instrumentelor cu acțiune digitală este eficientă în facilitarea proceselor de învățare și elevii devin mai implicați în procesul cunoașterii și sunt mai interesați să-și dezvolte baza de cunoștințe, pentru că învață într-un mod activ, angajat și implicat. De aceea suntem pregătiți să-i întâmpinăm pe elevii din județele țării și să le oferim posibilitatea de a demonstra competențele informatice dobândite!

Dragi elevi, doresc mai întâi să vă felicit pentru că ați reușit să aduceți o altă primăvară, aici, la Târgu Mureș, prin elanul vostru tineresc, prin puterea voastră de a depăși un prag al cunoașterii! Sper ca rezultatele voastre să demonstreze că sunteți mai „smart” decât calculatoarele! Vă doresc o perioadă competițională rodnică, iar rezultatele voastre să încununeze eforturile depuse!”, a transmis prof. drd. Sabin-Gavril Pășcan.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO: Parada Portului Popular, la Târgu Mureș

Distribuie Instituţia Prefectului – Judeţul Mureş a marcat vineri, 1 decembrie, Ziua Națională a României, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.