Olimpiada Națională de Informatică pentru Gimnaziu 2023 organizată la Târgu Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1025 Vizualizări

Olimpiada Națională de Informatică pentru Gimnaziu 2023 organizată la Târgu Mureș

Organizarea Etapei Naționale a Olimpiadei de Informatică, nivel gimnazial, în perioada 1 aprilie – 5 aprilie reprezintă o nouă provocare, dar și un context onorant pentru județul Mureș, pentru Inspectoratul Școlar Județean Mureș și pentru întreg învățământul mureșean, a anunțat joi, 23 martie, prof. drd. Sabin-Gavril Pășcan, inspectorul școlar general al județului Mureș.

Festivitatea de deschidere va avea loc sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 16.00, la Palatul Culturii din Târgu Mureș, iar în cadrula cesteia sunt așteptați să participe 245 de elevi și 56 de profesori din Comisia centrală.

”Ne place să credem că alegerea nu a fost întâmplătoare, aceasta vine ca o confirmare a rezultatelor pe care școala mureșeană le-a obținut la concursurile și olimpiadele de informatică. Suntem conștienți că utilizarea instrumentelor cu acțiune digitală este eficientă în facilitarea proceselor de învățare și elevii devin mai implicați în procesul cunoașterii și sunt mai interesați să-și dezvolte baza de cunoștințe, pentru că învață într-un mod activ, angajat și implicat. De aceea suntem pregătiți să-i întâmpinăm pe elevii din județele țării și să le oferim posibilitatea de a demonstra competențele informatice dobândite!

Dragi elevi, doresc mai întâi să vă felicit pentru că ați reușit să aduceți o altă primăvară, aici, la Târgu Mureș, prin elanul vostru tineresc, prin puterea voastră de a depăși un prag al cunoașterii! Sper ca rezultatele voastre să demonstreze că sunteți mai „smart” decât calculatoarele! Vă doresc o perioadă competițională rodnică, iar rezultatele voastre să încununeze eforturile depuse!”, a transmis prof. drd. Sabin-Gavril Pășcan.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE