Home / Primaria Targu Mures / 27-28 martie, întâlniri pe subiectul Strategiei pentru sport a orașului la Primăria Târgu Mureș

27-28 martie, întâlniri pe subiectul Strategiei pentru sport a orașului la Primăria Târgu Mureș

Distribuie

După ce publicul a fost invitat, în prima etapă, să își expună punctul de vedere, prin intermediul unui chestionar, timp de două zile, în intervalul 27-28 martie,  la Primăria Târgu Mureș vor avea loc o serie de dezbateri și analiza Strategiei pentru sport a Municipiului, invitați fiind reprezentanții instituțiilor dar și organizațiile din domeniu.

Luni, 27 martie, sunt invitați reprezentanți ai instituțiilor publice din domeniul sportului (ora 10), dar și reprezentanții Focus grup nr. 3 – Sportul pentru toți; (ora 13)

Marti, 28 martie, vor lua parte la discuții – Focus grup nr. 2.1. – Reprezentanți ai organizațiilor private din domeniul sportului  (ora 10) și Focus grup nr. 2.2., – Reprezentanți ai organizațiilor private din domeniul sportului (ora 13);

Strategia pentru sport – 2023-2030 urmărește să definească viziunea și principalele obiective ale orașului în domeniul sportului, stabilindu-se totodată și prioritățile proiectelor propuse pentru finanțare.

Agenda:

  • Prezentarea obiectivelor și priorităților culturale ale Strategiei integrate de dezvoltare urbană;
  • Prezentarea rezultatelor chestionarului pus la dispoziția publicului;
  • Analiza situației actuale;
  • Analiza SWOT;
  • Dezbatere publică cu privire la viziunea, misiunea, acțiunile și proiectele de dezvoltare a sectorului cultural în Municipiul Târgu Mureș.

(Serviciul Relații Interne și Internaționale, Primăria Municipiului Târgu Mureș)


De asemenea, verificati

FOTO: ”Zilele micuțului handbalist”, la Luduș

Distribuie Prima ediție a ”Zilelor micuțului handbalist” s-a desfășurat în perioada 27-28 mai, au anunțat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.