Materom sărbătorește 25 de ani de succes Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 459 Vizualizări

Materom sărbătorește 25 de ani de succes

Materom, una dintre cele mai de succes companii din sectorul auto din România, sărbătorește un moment semnificativ: 25 de ani pe piața românească și o cifră de afaceri de 233 milioane de euro.

În această ocazie specială, Materom organizează cea de-a VII-a ediție a evenimentului ”Zilele Clientului Materom”, o expoziție de piese și accesorii auto și autoturisme, care va avea loc în perioada 31 martie – 1 aprilie 2023.

Evenimentul, organizat de compania mureșeană, aduce împreună cei mai importanți producători din industria automotive la nivel internațional, precum și clienți și parteneri din întreaga țară, reprezentanți ai service-urilor și magazinelor auto. Acesta reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei prezenți să se conecteze direct cu liderii și experții industriei, să afle noutăți și tendințe, și să descopere cum Materom pune Târgu Mureș pe harta marilor evenimente auto din România.

”Materom este mândru să celebreze acest moment important și să împărtășească realizările sale cu partenerii, clienții și comunitatea locală”, a declarat Rodica Baciu, director general adjunct Materom.

”Acest eveniment este o platformă de networking și de afaceri excelentă pentru industria automotive, iar prezența presei va sublinia importanța Târgu Mureș în acest sector în creștere”, a adăugat Rodica Baciu.

Pe parcursul celor două zile de eveniment, participanții se vor bucura de o serie de prezentări, workshop-uri și demonstrații practice, activități de divertisment, precum și de oportunități de a interacționa cu profesioniștii din domeniu.

(Redacția / Foto: Materom)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE