Home / Slider / ”Pion Campion”, turneu de șah rapid organizat la Târgu Mureș

”Pion Campion”, turneu de șah rapid organizat la Târgu Mureș

Distribuie

Clubul Sportiv Juvenes Târgu Mureș organizează sâmbătă, 1 aprilie, un turneu de șah rapid intitulat ”Pion Campion” la startul căruia pot participa atât sportivi amatori, cât și jucători legitimați.

Competiția se va desfășura la sediul clubului din Târgu Mureș, Piața Republicii nr. 47, și propune premii cumulate în valoare de 3.000 de lei.

”Pion-Campion” este un turneu de șah rapid aflat la a 5-a ediție care nu se raportează la FIDE și Federația Română de Șah, și propune premii în valoare de până la 3.000 de lei, cumulat pentru toate categoriile. Turneul se va desfăşura pe durata a șapte runde, în sistem open elveţian. Astfel, durata partidei este de 15 minute, iar jucătorii nu au dreptul la bye-uri. Criteriile de departajare vor fi Buchholz, Sonneborn şi Scorul progresiv. Competiția se va desfășura în condiții amicale și în prezența unui arbitru calificat, iar organizatorii pun jucătorilor la dispoziție tot ce este necesar pentru buna desfășurare a concursului. Nu există restricții referitoare la COVID, însă organizatorii recomandă tuturor participanților să adopte o conduită preventivă în această privință”, au informat organizatorii, prin intermediul unui comunicat de presă.

Ședința tehnică va avea loc în ziua turneului, de la ora 9.45, prima rundă de la ora 10.00, între runde va exista o pauză de minim 10-15 minute, iar festivitatea de premiere va avea loc în cel mai scurt timp după terminarea ultimei runde.

În ceea ce privește taxa de participare, organizatorii au informat că aceasta este de 60 de lei (taxa generală), respectiv de 40 de lei în cazul juniorilor U20 și al veteranilor (65+).

”Recomandăm ca înscrierile să fie făcute din timp și pentru aceasta să se folosească în primul rând e-mail-ul dedicat. Termenul limită pentru înscrieri este sâmbătă, 1 aprilie 2023, ora 9.30. Modalități de înscriere: e-mail: sah@csjuvenes.ro, telefonic/ SMS/ WhatsApp: 0758-065.743”, au mai transmis organizatorii.

Alex TOTH

Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html


De asemenea, verificati

Curaj! A început TEDx Cornișa

Distribuie Teatrul Național din Târgu-Mureș găzduiește astăzi cea de-a 3-a ediție a TEDx Cornișa, tema …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.