21 Martie – Ziua Mondială a Asistenței Sociale Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 250 Vizualizări

21 Martie – Ziua Mondială a Asistenței Sociale

Pentru că luna martie este luna Asistenței Sociale, Colegiul Național al Asistenților Sociali a sărbătorit Ziua Mondială a Asistenței Sociale, în cadrul cele de a IX a ediții a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială la Ateneul Român. Ediția acestui an a adus în lumina reflectoarelor asistenții sociali și personalitățile care s-au remarcat prin devotamentul lor față de profesie, precum și prin munca cu comunitățile și beneficiarii în anul 2022. Este o oportunitate de a pune în lumină realizările colective ale asistenților sociali, de a reflecta asupra valorilor comune și de a susține munca extraordinară a acestora.

În acest an, din județul Mureș, doamna Seicean Ștefania Cătălina, asistent social în cadrul Primăriei Ogra, a fost printre primii trei finaliști pentru asistentul social din mediul rural.

În județul Mureș cu ocazia Z.A.S 2023, asistenții sociali, membri ai Colegiului Național al Asistenților Sociali din Structura teritorială Mureș, au fost invitați să participe la workshop-ul ”Evaluarea socială – un instrument al asistenților sociali, în identifica nevoilor, pentru a oferi o intervenție timpurie adecvată pentru familii.” Evenimentul a fost organizat la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș. Asistenții sociali prezenți la eveniment au avut ocazia de a discuta despre provocările și punctele forte ale profesiei de asistent social, de a împărtăși experiențe profesionale și de a acumula noi cunoștințe în cadrul workshop-ului organizat de Structura teritorială Mureș a Colegiului Național al Asistenților Sociali (CNASR).

(CNASR Mureș)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE