Garderoba de primăvară la bărbaţi: cum o organizezi eficient Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 96 Vizualizări

Garderoba de primăvară la bărbaţi: cum o organizezi eficient

Vremea frumoasă impune nu numai o curăţenie de primăvară atât acasă, cât şi la birou, ci şi o reorganizare a întregii garderobe. Din fericire, nu este deloc complicat să îţi faci ordine în dulap sau dressing, atunci când ştii ce vrei să porţi şi ce ţi se potriveşte.

Într-adevăr primul pas al unei garderobe de primăvară atent aranjate este să ştii exact ce vrei să păstrezi şi ce nu vrei să păstrezi. Mai apoi, va trebui să ştii ce anume trebuie să achiziţionezi, ce îţi lipseşte. De asemenea, este esenţial descoperi cum să aşezi hainele în dressing sau dulap în aşa fel încât să te poţi îmbrăca rapid şi să poţi crea outfituri în câteva clipe.

Dacă vrei să îţi organizezi garderoba cât ai clipi şi să fii gata de primăvară şi vara, avem pentru tine câteva sfaturi perfecte:

Începe prin a scoate tot din dressing

Organizarea că la carte nu se face printre picături. Dacă îţi doreşti să organizezi totul perfect, este necesar să eliberezi spaţiul în întregime. În acest fel vei descoperi ce anume vrei să păstrezi şi ce anume vrei să depozitezi sau să arunci.

Împarte toate hainele din dressing într-una dintre cele trei categorii de mai sus. Acest pas este important, aşa că ai grijă să nu omiţi niciun fel de piesă, fie că este vorba despre o curea sau un tricou.

Hainele care le păstrezi ar trebui să fie cele pe care le porţi constant, fie că este vorba de pantaloni de stofă, blugi, tricouri sau cămăşi.

La capitolul piese ce trebuie depozitate sau mutate într-un spaţiu adecvat include hainele grele de iarnă, precum paltoanele sau echipamentul de ski. Nu păstra la vedere în dulap sau dressing haine de iarnă ce ocupa mult spaţiu. În acest fel vei crea mai mult spaţiu pentru haine adecvate vremii frumoase, pe care chiar urmează să le porţi des.

Hainele pe care nu le mai porţi se pot dona. În multe zone din ţară există asociaţii ce colectează haine în stare de bună, de la pantaloni, tricouri şi până la încălţăminte, pentru cei ce au nevoie de ele. Dacă ai haine pe care nu le mai porţi, dar care se afla într-o stare bună, nu le aruncă. Este o idee mult mai inspirată să le donezi şi să faci o faptă bună.

Aşează la îndemână piesele pe care le porţi cel mai des

Imaginează-ţi că este dimineaţa şi eşti foarte somnoros. Deschizi dulapul şi întinzi mâna să îţi iei un tricou şi o pereche de pantaloni pentru a-ţi începe ziua. Nu ai vrea să trebuiască să scormoneşti prea mult până le găseşti, nu? Ei bine, de aceea este atât de important să ai la îndemână sau la vedere în dulap hainele pe care le porţi cel mai des.

Tricourile preferate, cămăşile, gecile, pantalonii de trening pentru bărbați sau hanoracele pe care le porţi cel mai des au prioritate la aşezarea în dulap.

În spatele lor poţi depozita haine pe care le porţi mai rar, cum ar fi hainele de ocazie, costumele elegante sau echipamentele pentru anumite sporturi.

Alcătuieşte o listă cu piese de care ai nevoie

Este o super idee să îţi faci o mică lista de cumpărături atunci când organizezi garderoba. Acesta e momentul perfect pentru a-ţi da seama ce îţi lipseşte. Fie că vrei mai multe perechi de pantaloni eleganţi, încă o pereche de blugi sau câteva tricouri în culori neutre, notează undeva tot ce îţi trebuie. Nu te grăbi să umpli lista cu o mulţime de piese, ci gândeşte-te bine dacă ai cu adevărat nevoie de ele.

În acest fel, atunci când mergi la cumpărături vei ştii exact de ce ai nevoie şi vei ştii sigur că nu ai deja astfel de piese în dulap.

Organizarea eficientă a garderobei nu trebuie să îţi mănânce tot timpul sau toată energia. Odată cu venirea primăverii îţi poţi ordona dulapul astfel încât să te îmbraci mai rapid şi să nu mai pierzi timpul pentru a decide cum vei combina piesele.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE