Home / Cultură / Spectacol de gală, în Sala Ansamblului ”Mureșul”

Spectacol de gală, în Sala Ansamblului ”Mureșul”

Distribuie

Sala Ansamblului Artistic Profesionist ”Mureșul” din Târgu Mureș a găzduit, în urmă cu câteva zile, în data de 13 martie, un spectacol folcloric de gala, aniversar, dedicat postului de Radio Târgu Mureș, care a împlinit 65 de ani de existență.

Mesaje speciale

Pe afișul spectacolului s-au aflat nume de referință ale folclorului mureșean, transilvănean și românesc, cum ar fi Dorina Oprea, Leontina Pop, Maria Sântean Faghiura, Dorina Grad, Maria Butilă, Maria Neag, Mădălina Mureșan, Andrei Romanică, Teodora, Narcisa și Teodor Țogorean și Livia Harpa, alături de care au performat Corpul de balet al Ansamblului Artistic Profesionist ”Mureșul” din Târgu Mureș – coregraf Florin Cerghedi, Grupul ”Mureșenii” și Orchestra Ansamblului Artistic Profesionist ”Mureșul” din Târgu Mureș – dirijor Zoli Bambo.

”Bine ați venit la spectacolul de gală, la spectacolul aniversar care prilejuiește împlinirea celor 65 de ani de la prima emisie Radio Târgu Mureș, de la prima emisiune. Prin prezența dumneavoastră, ne-ați spus astăzi La Mulți Ani și vă mulțumim pentru că sunteți într-un număr atât de mare”, a spus, în debutul spectacolului, Maria Butilă, gazdă alături de Andrei Romanică.

”Ne simțim onorați că facem parte din frumoasa familie Radio România Târgu Mureș. Și dumneavoastră sunteți familia noastră, și pentru că vorbim de familie, familia formată din membrii echipei Radio România Târgu Mureș și familia formată din dumneavoastră, ascultătorii noștri fideli, au poposit în casa unei familii primitoare: familia Ansamblului Artistic Profesionist ”Mureșul”, a transmis și Andrei Romanică, care a afirmat despre gazdele de la Ansamblul Artistic Profesionist ”Mureșul” din Târgu Mureș că sunt ”virtuoși care fac fală și cinste județului nostru și României, peste tot unde drumul cântecului îi poartă.”

Din partea Ansamblului Artistic Profesionist ”Mureșul” din Târgu Mureș, directorul adjunct al acestei instituții, Teodor Țogorean, a oferit o Diplomă de Excelență colectivului de la Radio Târgu Mureș, ”la aniversarea celor 65 de ani de existență și de emisie pentru ascultătorii din centrul Transilvaniei, cu prietenie și respect”.

”Echipa Ansamblului Artistic Profesionist ”Mureșul”, în calitate de prieten și colaborator, dorim ca Radio Târgu Mureș să fie în continuare un mesager al iubirii și al bunei conviețuiri, iar colectivului care îl formează îi dorim multă sănătate, putere de muncă, ambiția de a fi permanent în frunte, de a realiza în continuare multe emisiuni frumoase, la fel ca și până acum”, se menționează în mesajul special transmis de conducerea Ansamblului Artistic Profesionist ”Mureșul” din Târgu Mureș, respectiv de către Barabási Attila-Csaba – director și Teodor Țogorean – director adjunct.

(Redacția / Foto: Raul Hațegan)


De asemenea, verificati

Târgu Mureș: Detalii despre bărbatul înecat în râul Mureș

Distribuie Poliția Municipiului Târgu Mureș a fost sesizată, în data de 22 mai, în jurul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.