Home / Administratie / Anvelopări de blocuri de 46,1 milioane de lei la Târgu Mureș

Anvelopări de blocuri de 46,1 milioane de lei la Târgu Mureș

Distribuie

Consilierii locali întruniți joi, 30 martie, în cadrul unei ședințe ordinare de Consiliu Local Târgu Mureș, au votat indicatorii tehnico-economici pentru anveloparea unor blocuri din Târgu Mureș, investiții finanțate prin PNRR.

Potrivit informațiilor furnizate de Serviciul Relații Interne și Internaționale din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Mureș, lucrările care urmează a fi demarate sunt parte a trei contracte de finanțare, după cum urmează: finanțare maximă nerambursabilă de 20.948.559,1 de lei, la cinci blocuri de locuințe de pe strada Nicolae Bălcescu nr. 50-54, Piața Armatei nr. 38/A/B, strada Libertății nr. 103/A/B, strada Ialomiței nr. 8/A/B, strada Nicolae Bălcescu nr. 48, finanțare maximă nerambursabilă de 14.060.133,34 de lei, la cinci blocuri de locuințe de pe strada Liviu Rebreanu nr. 33/A, strada Nicolae Bălcescu nr. 29, Piața Victoriei nr. 24-25, strada Vasile Lucaciu nr. 9-11, strada Reșița nr. 6/A/B și finanțare maximă nerambursabilă de 11.101.379,85 de lei, la cinci blocuri de locuințe de pe strada Nicolae Bălcescu nr. 27, Piața Armatei nr. 34/A/B, strada Gheorghe Doja nr. 38/A/B/C, strada Viitorului nr. 2 și strada Libertății nr. 101/A/B.

”Implementarea măsurilor de eficiență energetică în blocurile de locuințe au drept scop: îmbunătățirea condițiilor de confort interior, reducerea consumurilor energetice, reducerea costurilor de întreținere pentru încălzire și apă caldă menajeră, sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, asigurarea unei economii mai eficiente din punctul de vedere al utilizării resurselor în vederea unei dezvoltări durabile”, a informat sursa citată.

(Redacția / Foto: Inquam Photos / Tudor Costache )


De asemenea, verificati

Finanțare PNRR de 32,6 milioane de lei pentru Primăria Târgu Mureș

Distribuie Primăria Municipiului Târgu Mureș a semnat, în calitate de beneficiar, un contract de finanțare în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.