Home / Business / Conferință despre finanțări europene la IncubCenter Târgu Mureș

Conferință despre finanțări europene la IncubCenter Târgu Mureș

Distribuie

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a Județului Mureș și Consiliul Județean Mureș organizează miercuri, 5 aprilie, de la ora 10.30, în sala de conferințe din cadrul IncubCenter Târgu Mureș, Conferința ”Finanțări europene 2021-2027. Împreună dezvoltăm regiunea!”.

Potrivit informațiilor transmise de către Vasile Pop, președintele Camerei de Comerț și Industrie a Județului Mureș, Programul ”Regiunea Centru” 2021-2027 a fost aprobat de Comisia Europeană în 26 octombrie 2022, iar sumele alocate dezvoltării Regiunii Centru în perioada de programare 2021-2027 sunt de peste 1,4 miliarde de euro.

”La nivel regional, Programul ”Regiunea Centru” a fost lansat în data de 23 noiembrie 2022, în cadrul unui amplu eveniment desfășurat la Târgu Mureș, sub sloganul ”Împreună dezvoltăm regiunea!”, pentru a sublinia caracterul specific al acestui program, precum și faptul că a fost elaborat de Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru în cadrul unui larg parteneriat. Obiectivul Programului ”Regiunea Centru” este ca Regiunea Centru să devină o regiune mai curată, atractivă pentru locuitorii săi și turiști, cu o economie competitivă bazată pe cunoaștere și inovare în care grija pentru mediu și utilizarea rațională și durabilă a resurselor să fie o prioritate”, a precizat Vasile Pop.

În cadrul conferinței vor fi prezentate reprezentanților mediului privat oportunitățile de finanțare disponibile prin intermediul Programului ”Regiunea Centru”, condițiile de accesare a fondurilor, calendarul lansării apelurilor, dar și informații despre alte posibilități de finanțare disponibile prin intermediul politicii de coeziune la nivelul României.

Alex TOTH

Foto: https://depositphotos.com/home.html


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO: Parada Portului Popular, la Târgu Mureș

Distribuie Instituţia Prefectului – Judeţul Mureş a marcat vineri, 1 decembrie, Ziua Națională a României, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.