Home / Business / Conferință despre finanțări europene la IncubCenter Târgu Mureș

Conferință despre finanțări europene la IncubCenter Târgu Mureș

Distribuie

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a Județului Mureș și Consiliul Județean Mureș organizează miercuri, 5 aprilie, de la ora 10.30, în sala de conferințe din cadrul IncubCenter Târgu Mureș, Conferința ”Finanțări europene 2021-2027. Împreună dezvoltăm regiunea!”.

Potrivit informațiilor transmise de către Vasile Pop, președintele Camerei de Comerț și Industrie a Județului Mureș, Programul ”Regiunea Centru” 2021-2027 a fost aprobat de Comisia Europeană în 26 octombrie 2022, iar sumele alocate dezvoltării Regiunii Centru în perioada de programare 2021-2027 sunt de peste 1,4 miliarde de euro.

”La nivel regional, Programul ”Regiunea Centru” a fost lansat în data de 23 noiembrie 2022, în cadrul unui amplu eveniment desfășurat la Târgu Mureș, sub sloganul ”Împreună dezvoltăm regiunea!”, pentru a sublinia caracterul specific al acestui program, precum și faptul că a fost elaborat de Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru în cadrul unui larg parteneriat. Obiectivul Programului ”Regiunea Centru” este ca Regiunea Centru să devină o regiune mai curată, atractivă pentru locuitorii săi și turiști, cu o economie competitivă bazată pe cunoaștere și inovare în care grija pentru mediu și utilizarea rațională și durabilă a resurselor să fie o prioritate”, a precizat Vasile Pop.

În cadrul conferinței vor fi prezentate reprezentanților mediului privat oportunitățile de finanțare disponibile prin intermediul Programului ”Regiunea Centru”, condițiile de accesare a fondurilor, calendarul lansării apelurilor, dar și informații despre alte posibilități de finanțare disponibile prin intermediul politicii de coeziune la nivelul României.

Alex TOTH

Foto: https://depositphotos.com/home.html


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Mircea Geoană, invitatul de onoare al UMFST extensia din Hamburg

Distribuie Deschiderea anului universitar 2023-2024 la extensia din Hamburg a UMFST G.E. Palade Târgu Mureș …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.