Cum învățăm copiii să evite bullying-ul? Webinar gratuit, cu dr. Simona Ciff Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 280 Vizualizări

Cum învățăm copiii să evite bullying-ul? Webinar gratuit, cu dr. Simona Ciff

Bullyingul poate fi diminuat, dacă avem instrumentele necesare. Detalii despre abilități și comportamente, despre modul în care copiii pot evita situații conflictuale, cum trebuie să intervină profesorii și ce trebuie să facă părinții sunt doar o parte din subiectele care vor fi abordate în cadrul unui webinar care va avea loc luni, 3 aprilie, de la ora 19.00.

Webinarul este susținut de Simona Ciff, doctor în Științele Educației și unul din experții care au scris normele Legii bullyingului. 

Evenimentul face parte dintr-un program amplu, unic în România, „4 Peace- Program de Inteligență Emoțională Antibullying”, susținut de echipa ”Pașaport pentru Succes”, iar programul este creat special pentru a putea fi aplicat atât în mediul școlar cât și acasă și este structurat pe mai multe module și are ca obiectiv introducerea inteligenței emoționale ca răspuns la problematica bullyingului și agresivității.

”Cine suntem? Suntem o mână de specialiști și voluntari care creștem o generație cu încredere în sine și fără teamă. Am construit cea mai mare comunitate de adolescenți și avem în plan să ajungem la peste 500.000 de adolescenți în următorii 10 ani. Atu-ul nostru este faptul că am dezvoltat o formulă practică pentru orice situație socială. Nu vorbim teorii. Facem și arătăm cum se face. Suntem în etapa în care organizăm webinarii și seminare gratuite pentru dascăli și părinți, în care căutăm persoane potrivite pentru a derula programele noastre în fiecare județ al țării. În următorii 7 ani programele de inteligență emoțională vor fi introduse în mai mult de 87% din școlile din România. Ne dorim să lăsăm în urma noastră un sistem de reprogramare mentală și emoțională asistat de AI și un program românesc de dezvoltare al inteligenței emoționale cu impact global pentru adolescenți”, au informat reprezentanții echipei ”Pașaport pentru Succes”.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE