<strong>10 ani de PitechPlus în Târgu-Mureș</strong>  Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1005 Vizualizări

10 ani de PitechPlus în Târgu-Mureș 

PitechPlus, parte a Webhelp, companie full lifecycle de dezvoltare software ce proiectează, dezvoltă și implementeză soluții integrate și servicii de consultanță destinate digitalizării și automatizării proceselor, aniversează 10 ani de activitate în Târgu Mureș.  Fondată în 2006 la Cluj-Napoca, PitechPlus are astăzi o echipă de peste 300 de profesionisti care lucrează în birourile din Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Oradea – și remote din peste 20 orașe din 6 țări, de pe 3 continente. 

„În urmă cu zece ani, la Târgu Mureș, am pornit la drum cu o echipă de 4 specialișți în PHP. Astăzi, avem peste 40 de experți în domeniul consultanței și dezvoltării software, cu competențe extinse în tehnologii precum PHP, Java, React și multe altele.  În calitate de partener tehnologic, lucrăm cu clienți europeni din diverse industrii (automotive, fintech, health, retail, HR). Încurajăm lucrul de la distanță, iar pentru cei care aleg să lucreze în mod hibrid, de anul trecut ne-am mutat într-un sediu central și modern.” – declară Călin Loghin, Head of Delivery.
“În 2019, am devenit parte a grupului Webhelp, lider global în externalizarea proceselor de afaceri. Continuăm să investim constant în dezvoltarea echipei și în tehnologii pentru a livra soluții inovatoare și personalizate fiecărui client.” afirmă Bogdan Herea, CEO PitechPlus.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE