Sensu’ Giratoriu în concert la Le Club Eveniment
  • Sanda Vitelar
  • 0 comentarii
  • 360 Vizualizări

Sensu’ Giratoriu în concert la Le Club

Formația târgumureșeană ”Sensu’ Giratoriu” este formată din patru liceeni și este abia la al doilea concert susținut public. Primul concert l-au susținut la finalul anului 2022, când totul a fost pus pe picioare în mai puțin de o săptămână.

Elevii cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani, și-au propus să susțină acest al doilea concert sub denumirea ”Heavy folk night”, asta deoarece, deși piesele pe care le vor interpreta sunt cover după piese consacrate, ei le-au adaptat stilului lor, mai aproape de rock și metal.

”În principal, am pregătit un set de coveruri, piese consacrate, pe care noi le-am adaptat stilului nostru, care este mai spre zona de rock, metal și heavy metal”, a declarat pentru Zi de Zi, Mihai (Mimu) Furnea, fondatorul formației.

De asemenea, cei patru membrii, au pregătit piese din ”folclorul urban”, mult gustate de adolescenți, care deși au versuri și câteva acorduri stabilite de chitară, nu au o linie muzicală consacrată încă. ”Sunt piese pe care adolescenții le știu, care sunt zdrăngănite la chitară, dacă pot spune așa, dar care nu au un aranjament propriu-zis”, a mai spus Mihai Furnea.

Formația ”Sensu’ Giratoriu” este compusă din Mihai (Mimu) Furnea, chitară electrică, chitară acustică, backing vocals, Pastor (Buzăul) Alexandru chitară electrică, backing vocals, Renata (Rena) Pescăruș, voce și Eduard (Eddy) Bordaș, percuție. Concertul va avea loc sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 19.30 la Le Club, str. Târgului nr. 15, Târgu-Mureș. Sprijinul pentru artiști este o donație de minim 5 lei. (S.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE