Home / Luduș / Record de medalii de aur pentru Edi Gym Luduș

Record de medalii de aur pentru Edi Gym Luduș

Distribuie

În perioada 1-2 aprilie 2023 la Târgu Mureș, Federația Română de Skandenberg – Armwrestling și Asociația Club Sportiv Edi Gym Luduș au organizat campionatul național de skandenberg – armwrestling, Para – Skandenberg și Para – Armwrestling, ediția a XVII-a.

Au participat aproape 400 de sportivi, proveniți de la 25 de echipe din întreaga țară, la categorii de vârstă de la „copii” și până la categoria „master + 60 de ani”, la masculin, feminin și persoane cu dizabilități. În acest an cea mai importantă competiție națională pentru sportivii cu „brațe de fier” a fost organizată cu contribuția importantă a clubului Edi Gym înființată în anul 1997 de profesorul Kolozsvari Kovacs Edward, actualul președinte al Comisiei Naționale de antrenori și al lotului național. De la înființare și până în prezent, Clubul Edi Gym a adus orașului Luduș o salbă de aproape 300 de medalii de aur, argint și bronz, cupe și trofee cucerite la competiții naționaleși internaționale.

În acest an, două competiții importante

La începutul lunii iunie se desfășoară două competiții de anvergură pentru practicarea skandenbergului. Mai întâi, la Chișinău, Republica Moldova vor avea loc Campionatele Europene, iar în Kazahstan se vor desfășura întrecerile Campionatului Mondial. Conform Regulamentului Federației Române de Skandenberg – Armwrestling, medaliații cu aur și argint la recentul Campionat Național se califică de drept la competițiile europeană și mondială.

Despre campionatul național Kolozsvari Kovacs Edward a declarat: ”În calitate de organizator al Campionatului Național de la Tîrgu Mureș doresc să mulțumesc pentru încrederea acordată în organizarea celei mai importante competiții de Skandenberg Federației Române și domnului președinte Mircea Simionescu Simicel. De asemenea, mulțumesc echipei de arbitri, celei de la tehnic și de la secretariat. Mulțumesc Consiliului Județean Mureș, Primăriei Municipului Târgu Mureș, Palatului Copiilor Târgu Mureș și sponsorilor: East Agro, Agroleg Varo, Globasig Mirdatod Prod SRL, Lactate Ibănești, Hirschmann Automotive, Ro Dacia, Pro Nutrition, Crispy Store, Eurosystem, Andofarm, Taygetos România, Petry, Redis Nutritiție, Mauer Rezidance, Centru medical dr. Szabo, Octales, Loft Construct, Marvicom, Tally Trading Bucovina, Szasz Ernest, Diana Trans, Bedim Boutique, Primelectric, Profesional Guard, Bogdan Trifan, Moldovan Mircea și Gastrometal”.

În final, echipa Clubului Edi Gym Luduș s-a clasat pe locul III în ierarhia generală datorită medaliilor cucerite de Alexia Olariu (4 medalii de aur), Sonia Florea, Alexandru Păcurar, Andrei Maer și Dănuț Borbil, toți câte două medalii de aur; Herczeg Lorand, David Călugăr și Kolozsvari Kovacs Edward, câte o medalie de aur; Rene Berttoco – două medalii de argint; Paul Nistor și Mădălin Sabău, câte o medalie de bronz. Szeibert Sergiu, Tudor Stan, Fredy Matei, Marius Trif, Darius Puiac și Victor Șerban au avut prezențe notabile în concurs și s-au clasat în apropierea podiumului de premiere.

„Rezultatele obținute la mesele de joc de sportivii clubului nostru se datorează seriozității și volumului de muncă impresionant pe care îl depun la antrenamente. Tuturor le mulmuțesc și îi asigur de prețuirea mea”, a precizat Kolozsvari Kovacs Edward.

Ioan A. BORGOVAN


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.