Ungheni, ”motor” al economiei județene Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 947 Vizualizări

Ungheni, ”motor” al economiei județene

Începutul primăverii a fost marcat pe raza orașului Ungheni cu momente cheie în dezvoltarea mediului de afaceri, respectiv a marilor investitori care își desfășoară activitatea aici.
Încă de la începutul lunii martie, reprezentanții fabricii Heineken din orașul Ungheni au marcat o nouă etapă în evoluția mărcii Neumarkt printr-o nouă identitate vizuală pe care aceștia și-au însușit-o după 25 de ani de existență al cunoscutului brand local.

Astăzi, ne bucură pe de altă parte succesul cunoscutului producător de băuturi energizante și nu numai, Hell Energy, care a inaugurat, în data de 6 aprilie, noul depozit logistic și sediul central al companiei după o investiție ce depășește 18 milioane de euro.

Practic, reușitele și planurile de dezvoltare ale segmentului privat de pe raza unității administrativ-teritoriale Ungheni dovedește succesul politicilor locale pe care primarul localității, Victor Prodan, le-a îmbrățișat încă de la începutul mandatului său de primar.
”Orașul Ungheni devine un adevărat motor al economiei județene mureșene, tocmai prin interesul crescut al mediului de afaceri existent în zonă și desigur prin politici care sprijină noii antreprenori sau marii investitori să își desfășoare și să își dezvolte activitatea pe raza unității administrativ-teritoriale Ungheni. Mă bucură momentele la care am avut prilejul să iau parte în ultima perioadă de timp, fiindcă acestea îmi confirmă faptul că direcția pe care mergem este cea corectă și vă asigur de faptul că dezvoltarea mediului privat în comunitatea noastră, conduce imediat și la dezvoltarea orașului și a satelor noastre aparținătoare!”, a declarat Victor Prodan, primarul orașului Ungheni.
Crearea unui mediu prielnic investițiilor și investitorilor, aduce după sine o serie largă de beneficii comunității existente, printre care atragerea de fonduri la bugetul local dar și oferirea de locuri de muncă celor care trăiesc aici și oportunitatea de a rămâne acasă pentru un trai mai bun.

(Advertorial)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE