7 milioane de lei pentru drumul Fântânele-Veţca Administrație
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 286 Vizualizări

7 milioane de lei pentru drumul Fântânele-Veţca

Consilierii judeţeni vor dezbate în şedinţa ordinară a lunii aprilie un proiect de hotărâre ce vizează aprobarea documentației tehnice și a indicatorilor tehnico-economici ai investiției ”Îmbrăcăminte bituminoasă ușoară pe DJ134 Fântânele – Vețca, jud. Mureș – faza DALI”.

„Tronsonul de drum județean este impropriu circulației autovehiculelor și pietonilor, fiind mai mult sau mai puțin pietruit cu sistem rutier infestat cu pământ. Starea de viabilitate existentă este total necorespunzătoare pentru desfășurarea circulației în condiții normale a drumului pe acest sector, lipsa amenajărilor au ca rezultat disconfort în trafic (praf pe timp uscat/ noroi pe timp cu precipitații) și duc la solicitări dinamice majore, respectiv cheltuieli suplimentare la întreținerea autovehiculelor participante la trafic”, se arată în documentaţia proiectului supus hotărârii.

 Durata de realizare a investiției este de 28 luni, din care 4 luni proiectare și 24 de luni durata de execuție a lucrărilor. Finanțarea investiției se va realiza din Bugetul Județului Mureș sau din alte fonduri legal constituite, valoare totală a investiției fiind de 7.075.303,60 lei, cu TVA.

Redacţia

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE