Conferinţă Waldorf la Târgu-Mureş Învățămînt
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 179 Vizualizări

Conferinţă Waldorf la Târgu-Mureş

Şcoala Waldorf Târgu-Mureş organizează miercuri, 3 mai, de la ora 17.45, conferinţa “Meriți o alternativă și la liceu”.

„Pentru că vrem continuitate și ne dorim ca din anul școlar 2024-2025 să avem Liceu Waldorf și în Târgu Mureș, suntem responsabili și asumați în toată această etapă premergătoare, dorind să fim informați, pregătiți și să oferim oportunitatea aceasta tuturor celor cărora li se potrivește acest minunat sistem de învățământ. Pentru a ne atinge acest obiectiv, aducem în fața dumneavoastră, pe lângă invitata specială și speaker-ul principal al conferinței, doamna Mirela Moga, și profesorii ciclului gimnazial din școala noastră, care să ne împărtășească din experiența de „dascăl Waldorf”, au arătat organizatorii.

Mirela Moga este dascăl cu o experiență de peste 25 de ani în pedagogia Waldorf, profesor de chimie-fizică, are Master în psihiatrie infantilă, studii postuniversitare de 3 ani, specializare în pedagogia Waldorf la Institutul Rudolf Steiner din Chatou – Paris, precum și practică pedagogică și pedagogie curativă în Franța și Elveția. Timp de 15 ani a fost profesor la Liceul Waldorf Cluj-Napoca, iar în 2011 a fondat o școală Waldorf în Belgia, unde a activat ca profesor la clasele I-VI și ca formator pentru echipa nou creată, având o deosebită implicare în recunoașterea pedagogiei Waldorf de către statul belgian și acreditarea școlii și este coaching-ul echipei pedagogice al școlii Waldorf din Bruxelles.
Participarea la eveniment este liberă în limita locurilor disponibile. Conferința le este dedicată adulților, având un conținut teoretic.

Redacţia

Foto: Facebook

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE