Home / Agricultura / Licitație pentru închirierea de pășuni comunale în Sângeorgiu de Mureș

Licitație pentru închirierea de pășuni comunale în Sângeorgiu de Mureș

Distribuie

Primăria Comunei Sângeorgiu de Mureș aduce la cunoștința crescătorilor de ovine și bovine înregistrate în Registrul Național al Exploatațiilor organizarea unei licitații publice pentru închirierea de pășuni comunale din Sângeorgiu de Mureș, în data de 18 mai 2023.

”Caietul de sarcini privind condițiile de participare la licitație și documentația necesară depunerii ofertelor, se poate achiziționa de la compartimentul de fond funciar al primăriei, la prețul de 20 de lei, achitat la casieria Primăriei Comunei Sângeorgiu de Mureș. Se pot depune oferte, însoțite de documentele justificative ale îndeplinirii condițiilor stabilite de consiliul local, la secretariatul Primăriei Comunei Sângeorgiu de Mureș, până la data de 17 mai 2023, ora 14.00. Referitor la condițiile de utilizare a pășunilor comunale din Sângeorgiu de Mureș și documentația necesară depunerii solicitărilor, se pot obține informații suplimentare la Primăria Comunei Sângeorgiu de Mureș, Compartimentul de fond funciar, sau la telefon 0265-318.026”, se menționează într-un anunț de presă.

(Redacția / Foto: https://depositphotos.com/home.html )


De asemenea, verificati

22 milioane de lei pentru Sângeorgiu de Mureş

Distribuie Miercuri 7 iunie primarul comunei Sângeorgiu de Mureş, Sófalvi Szabolcs, a semnat la Bucureşti …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.