Amenzi de 3.500 de lei pentru consum de alcool în public Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 631 Vizualizări

Amenzi de 3.500 de lei pentru consum de alcool în public

Zece persoane au fost amendate sâmbătă şi duminică de poliţiştii locali mureşeni pentru consum de alcool în spaţii publice. Aceştia au primit amenzi în cuantum de 3.500 de lei.

„Duminică, la ora 09:35, dispecerul de serviciu a raportat prezența a două persoane care consumă băuturi alcoolice pe o bancă, din Piața Teatrului. Dirijată la fața locului, patrula de Ordine Publică i-a identificat pe făptași, în persoana numiților N.M. și K.B., pe care i-a amendat cu câte 100 lei. Tot dispecerul de serviciu a raportat, la ora 22:56, faptul că trei persoane consumă băuturi alcoolice în parcul din „Panov”. La fața locului s-a deplasat patrula mobilă de Intervenție, care i-a identificat pe autori, respectiv C.P.O. din Vătava, D.A. și V.A.L. din Târgu Mureș, pe care i-a sancționat contravențional cu câte 300 lei. Pe timpul patrulării, echipajul mobil de Intervenție l-a surprins pe numitul S.J. în timp ce consuma alcool în parcul din „Panov”, amendându-l cu suma de 200 lei. Ulterior un alt cetățean, M.S., a fost depistat consumând alcool în parcul de la „Diamant”, patrula mobilă de Intervenție sancționându-l contravențional cu suma de 500 lei, conform prevederilor actului normativ sus-menționat.  De asemenea, numiții O.F., N.E. și G.B. au fost sancționați contravențional cu 500 lei tot pentru consum de băuturi alcoolice, în același loc din municipiu”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Locale Târgu-Mureş.

În intervalul 28.04.-02.05.2023, Poliția Locală Târgu Mureș a întocmit 91 procese verbale, aplicând amenzi în valoare totală de 19.965 lei și 11 avertismente. Polițiștii locali au efectuat 158 legitimări și au emis 20 invitații pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au săvârșit anumite fapte antisociale.

Redacţia

Foto: Poliţia Locală Târgu-Mureş

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE