FOTO: Minor de 12 ani preluat cu elicopterul SMURD de la Petelea Altele
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2851 Vizualizări

FOTO: Minor de 12 ani preluat cu elicopterul SMURD de la Petelea

Pompierii Detașamentului Reghin intervin în aceste momente în localitatea Petelea la un accident rutier produs între un autocamion și un autoturism.

Pompierii Detașamentului Reghin intervin în aceste momente în localitatea Petelea la un accident rutier produs între un autocamion și un autoturism.

În accident au fost implicate 4 persoane – un minor și 3 adulți – dintre acestea un adult fiind încarcerat. La fața locului au fost mobilizate următoarele forte de intervenție: o autospecială de stingere, 2 autospeciale de descarcerare, elicopterul SMURD, o ambulanță SMURD cu medic și două ambulanțe SAJ cu medic.

„Minorul, în vârstă de 12 ani, a fost preluat în stare gravă de elicopterul SMURD și transportat de urgență la UPU Târgu Mureș.  Două victime de cod galben medical, suferind multiple traumatisme au fost transportate de asemenea la UPU Târgu Mureș. În aceste momente conducătorul autoturismului a fost extras dintre fiarele contorsionate și a fost preluat în stare gravă de echipajul SMURD – Terapie Intensivă Mobilă și va fi transportat la spital. Se asigură măsurile specifice prevenirii incendiilor și se acționează pentru îndepărtarea efectelor negative produse, în vederea deblocării circulației”, se arată într-un comunicat ISU Mureş.

Info ISU Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE