Home / Administratie / Plan de ordine și siguranță publică pentru Poliția Locală Luduș

Plan de ordine și siguranță publică pentru Poliția Locală Luduș

Distribuie

Comisia locală de ordine publică și Regulamentul de organizare și funcționare a acesteia, au fost aprobate prin Hotărârea Consiliului Local Luduș nr. 34/2021, în temeiul prevederilor articolului 6 din Legea nr. 155/2010, a Poliției Locale, precum și Ordinelor MAI, privind organizarea și executarea activităților de menținere a ordinii și siguranței publice.

La Luduș, primarul Cristian Moldovan a convocat membrii comisiei nominalizați în Hotărârea Consiliului Local nr. 34 din 23 februarie 2021, în componența: șeful poliției orașului Luduș, cms. șef Leonid Vasile Frandeș; șeful Poliției Locale a Orașului Luduș – Nicolae Cotta; secretarul general al orașului – jr. Eugenia Giurgea și consilierii locali Alin-Dorin Coman, Enyedi Mihai și Gelu Virgil Puia.

Convocarea Comisiei locale de ordine publică a orașului Luduș s-a efectuat pentru elaborarea proiectului de Plan de ordine și siguranță publică a orașului Luduș, în conformitate cu prevederile articolului 3, litera c, din Regulamentul de organizare și funcționare a Comisiei locale de ordine publică a orașului Luduș.

Ședința a fost condusă de primarul orașului, după care șeful Poliției Locale a prezentat proiectul Planului de ordine și siguranță publică a Poliției Locale Luduș pentru anul 2023, document prin care se organizează anual activitatea Poliției Locale. După prezentarea Proiectului, s-a solicitat membrilor comisiei puncte de vedere cu privire la materialul prezentat. Toți membrii comisiei au apreciat că proiectul cuprinde toate punctele prevăzute în Metodologia de elaborare a planului de ordine și siguranță publică al poliției locale, prevăzute de Ordinul nr. 92/2011, iar datele menționate sunt actualizate.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului de ordine și siguranță publică al Biroului Poliția Locală Luduș, pentru anul 2023 a fost însoțit de Referatele de specialitate și de aprobare, precum și de avizele comisiilor de specilitate ale Legislativului local, a fost aprobat de Consiliul Local Luduș în ședința din 28 martie 2023.

Ioan A. BORGOVAN


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO. Propunere PNL. Pasaj subteran în zona Cocoșul de Aur

Distribuie Consilierul local al Municipiului Târgu Mureș, Horea Șarlea, a prezentat, în cadrul unei conferințe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.