”Sărbătoarea Florilor” la Curteni Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 647 Vizualizări

”Sărbătoarea Florilor” la Curteni

Cel mai mare și așteptat eveniment dedicat florilor din județul Mureș, ”Sărbătoarea Florilor” va avea loc, în acest sfârșit de săptămână în satul Curteni, comuna Sântana de Mureș, pe terenul de sport. Având în vedere publicul extrem de numeros de la ediția precedentă, organizatorii au decis organizarea evenimentului pe parcursul a două zile, 6 și 7 mai.

”Va fi o simfonie de culori, miresme și forme. Sute de specii de flori pentru decorarea teraselor, balcoanelor și curților, plante ornamentale, arbori, arbuști și plante aromatice vor fi expuse și comercializate de florarii iscusiți ai comunei, în cadrul târgului floral, care va fi deschis între orele 10.00 și 21.00”, au transmis reprezentanți Asociației Mercur Creativ, în calitate de organizatori ai ”Sărbătorii Florilor”.

Pe parcursul evenimentului ajuns la cea de-a 21-a ediție, organizatorii au pregătit mai multe surprize pentru vizitatori.

”Pentru cei mici vor fi organizate ateliere de grădinărit unde copiii vor învăța cum se plantează și se îngrijește o floare. Tot pentru copii va fi amenajată o zonă de joacă, jocuri  și pictură pe față. Programul artistic de la scenă va fi de asemenea variat. Dansatori și interpreți locali, copii din comună, Ansamblul Artistic Profesionist ”Mureșul”, Radu Ille, Kali, dar și invitați de peste hotare au pregătit un spectacol pentru toate gusturile. Pe lângă florari, la târg vor veni și producători de bunătăți și mic artizanat, iar cei care doresc să ia o gustare vor avea de unde alege. Scopul acestui eveniment este acela de a sprijini și promova producătorii locali și este organizat de Asociația Mercur Creativ, în parteneriat cu Primăria Sântana de Mureș”, au mai transmis organizatorii evenimentului.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE