Ioana-Petruţa Morar cea mai bună elevă la cultură şi educaţie financiar-contabilă Învățămînt
  • Sanda Vitelar
  • 0 comentarii
  • 2047 Vizualizări

Ioana-Petruţa Morar cea mai bună elevă la cultură şi educaţie financiar-contabilă

În data de 28 aprilie 2023 la Liceul Tehnologic Electromureș  din Târgu Mureș, elevii de liceu  din clasa a XI -a, profil Servicii, calificarea profesională Tehnician în activități economice, s-au întrecut la prima ediție a Concursului de cultură și educație financiar-contabilă, faza județeană.

Competiția este organizată de către Ministerul Educației prin Inspectoratul Școlar Județean Mureș, Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România – filiala Mureș, cu sprijinul Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România și a Consiliului Județean Mureș.

Cei mai buni elevi au fost premiaţi de CECCAR Mureş cu premii în bani CECCAR va oferi premii în bani, după cum urmează: 700 lei locul 1; 500 lei locul 2 (două premii); 300 lei loc 3 si 2 mențiuni a câte 200 lei fiecare!

Locul I a fost câştigat de Morar Ioana-Petruţa de la Colegiul Economic „Transilvania” Târgu-Mureş, locul II a revenit lui Cserepes György Csaba şi lui Dali László Tamás de la Liceul Tehnologic „Electromureş” Târgu-Mureş iar locul III i-a revenit lui Fehér Dávid tot de la Liceul Tehnologic „Electromureş” Târgu-Mureş. Cele două menţiuni au fost acordate elevelor Dima Rafaela de la Liceul Tehnologic „Ioan Bojor” Reghin şi Chirilă Tatiana Antonia de la Liceul Tehnologic Nr. 1 Sighişoara.

„Acest concurs este deosebit pentru mine deoarece mi-a oferit posibilitatea de a mă dezvolta foarte mult din punct de vedere profesional, îmi doresc să urmez o carieră în acest domeniu. Am învăţat foarte multe lucruri utile, practice şi îmi doresc să am rezultate bune şi în continuare. Pentru concursul naţional mai avem timp de pregătire, baza există deja, mai trebuie să pun puţin accent pe teorie şi pe practică”, a declarat pentru Zi de Zi câştigătoarea concursului, Ioana-Petruţa Morar.

Locurile I şi II vor participa în data de 18 iunie la faza naţională a Concursului care se va organiza la Bucureşti.

Sanda VIŢELAR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE