FOTO: Know-how german la Fabrica Meldorfer din Sâncraiu de Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 788 Vizualizări

FOTO: Know-how german la Fabrica Meldorfer din Sâncraiu de Mureș

Fabrica de Cărămizi Decorative Meldorfer din Sâncraiu de Mureș a găzduit, în urmă cu câteva zile, o serie de prezentări susținute de către Sven Timmermann și Michael Jacobi, experți de renume mondial în domeniul cărămizilor decorative aparente Meldorfer.

”Comercializate și apreciate în toată lumea, începând din ținuturile nordice până în Asia de Est sau America de Nord, acestea fac față cu brio de la temperaturi de minus 40 de grade Celsius până la temperaturi de 50 de grade Celsius. L-am avut în această săptămână alături de noi pe domnul Sven Timmermann, Director Original Meldorfer® Germania timp de 26 de ani și domnul Michael Jacobi – tehnician și aplicator profesionist Meldorfer. Alături de managerii de produs ai DAW Bența, Eduard Suciu și Marcus Buta, au susținut prezentări partenerilor de afaceri, arhitecților și directorilor comerciali din țară, cât și aplicări fizice ale cărămizilor decorative conform celor mai bune practici”, au informat vineri, 28 aprilie, reprezentanții DAW Bența România, prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook a companiei intitulată ”Cărămizile decorative cu aspect unic Original Meldorfer® – 44 de ani de continuă dezvoltare și perfecționare.”

Investiție de 7 milioane de euro

Fabrica de cărămizi decorative aparente Meldorfer a fost inaugurată în data de 1 noiembrie 2022, pe platforma DAW Bența din Sâncraiu de Mureș. Cel mai recent proiect de investiții al companiei a marcat o nouă etapă a dezvoltării DAW Bența, care înseamnă consolidarea și în același timp diversificarea capacității de producție a companiei.

Unitatea de producție deschisă reprezintă o investiție de circa 7 milioane de euro, realizată prin aport de capital al acționarilor, suport investițional guvernamental de 1,3 milioane de euro și credit asigurat de partenerul financiar al companiei.

Pe o suprafață de 2,5 hectare, 3.500 de metri pătrați de hale construite și dotări tehnologice moderne adaptate, fabrica a generat peste 100 de locuri de muncă și va asigura o producție de 450.000 de metri pătrați de cărămizi Meldorfer pe an.

Cărămizile decorative aparente Meldorfer reprezintă un material de finisaj unicat, de înaltă calitate, utilizat atât la interior pentru acoperiri de accent și placări a pereților, cât și la exterior pentru finisarea fațadelor termoizolate sau a diverselor suprafețe minerale și organice.

Produsul oferă rezistență ridicată în timp fără a fi necesare renovări, iar caracterul mineral îl recomandă pentru aplicări pe clădiri cu regim de înălțime ridicat.

Culorile și textura cărămizilor aparente pot fi personalizate în vederea imitației fidele a cărămizilor vechi. Astfel, clădirile vechi, istorice își pot redobândi aspectul original, neschimbat.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE