Home / Sanatate / Ziua porţilor deschise la maternitate. Viitoare mămici în ”inspecție”

Ziua porţilor deschise la maternitate. Viitoare mămici în ”inspecție”

Distribuie

Ziua porţilor deschise la maternitatea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş. Gravidele au avut posibilitatea de a se familiariza cu procesele de îngrijiri obstetricale și neonatologice și de a face cunoștință cu membrii echipei din sala de naștere coordonată de dr. Szabo Bela, medic şef secţie Obstetrică-Ginecologie.

66 de viitoare mămici au participat, azi, 5 mai, la Ziua porţilor deschise la maternitarea spitalului, unde au primit informaţii despre internare, travaliu, naştere, primele zile petrecute în spital ca lăuze, iar ulterior, în grupuri mici, au vizitat sălile de naştere şi saloanele rooming-in, mama şi copilul.

Evenimentul a avut loc cu ocazia Zilei Internaționale a Moașei, cerebrată în data de 05 mai 2023, Secţia Clinică Obstetrică-Ginecologie – Sala de Naşteri a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş marcând această zi prin organizarea “Ziua porţilor deschise”, potrivit informației preluate de pe pagina de facebook Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş.

 

De asemenea, verificati

IPJ Mureș: Acțiuni ample pe drumurile naționale pentru combaterea excesului de viteză

Distribuie Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Mureș au desfășurat duminică, 14 aprilie, acțiuni …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.