Activități informativ-preventive ale polițiștilor de siguranță școlară Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 242 Vizualizări

Activități informativ-preventive ale polițiștilor de siguranță școlară

Polițiști din cadrul Biroului Siguranța Școlară  au desfășurat activități, în perioada 3-4 mai, la Liceul Tehnologic ,,Traian Vuia” din Târgu Mureș și Școala Gimnazială ,,Friedrich Schiller” din Târgu Mureș.

”Cu această ocazie, polițiștii le-au prezentat elevilor recomandări în scopul reducerii riscului de victimizare și prevenirii infracțiunilor comise cu violență. De asemenea, polițiștii de siguranță școlară au purtat discuții cu elevii de gimnaziu și liceu, pe tema prevenirii bullyingului și violenței, caracteristicilor fenomenului și urmărilor unui astfel de comportament pentru cei implicați, fie că sunt victime, agresori sau martori. Au fost prezentate și materiale video sugestive în vederea înțelegerii, recunoașterii acestui fenomen, precum și modalități de gestionare a acestuia. Totodată, au fost abordate teme legate de răspunderea contravențională și penală a minorilor”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Conform sursei citate, activitățile se înscriu în cadrul Proiectului de prevenire a faptelor cu violență și a bullyingului ,,Ia Atitudine! Spune Stop violenței!” derulat de polițiștii de siguranță școlară din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Mureș, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Mureș și Asociația ,,Salvați Copiii” – Filiala Mureș, în perioada martie – iunie 2023.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE