Home / Reghin / FOTO: Reghineanca Paula Frandeș, vicecampioană europeană la Fit Model!

FOTO: Reghineanca Paula Frandeș, vicecampioană europeană la Fit Model!

Distribuie

Paula Frandeș (23 de ani), sportivă originară din Reghin și legitimată la Clubul Sportiv Universitar (CSU) Târgu Mureș a cucerit sâmbătă, 6 mai, medalia de argint la categoria Fit Model din cadrul Campionatul European la Fitness și Bodybuilding, competiție care se desfășoară în perioada 4 – 7 mai, în localitatea spaniolă Santa Susanna.

Potrivit informațiilor furnizate pe pagina de Facebook a CSU Târgu Mureș, Paula Frandeș se află la cea de a doua competiție internațională din cariera ei, alături de lotul național al României. Astfel, în doar trei săptămâni, sportiva de la CSU Târgu Mureș a cucerit titlul de vicecampioană balcanică la categoria Women’s Fit Model Open și medalia de bronz la categoria Bikini Fitness Junioare 21 – 23 Open, la Campionatul Balcanic din Macedonia, la sfârșitul lunii aprilie, iar alte trei medalii de aur au fost obținute la Cupa României, competiție desfășurată în weekendul recent încheiat, la Cluj-Napoca, în probele Women’s Bikini Juniori 166, Fit Model Open și Fit Pairs seniori.

„Sunt atât de recunoscătoare că am reușit să fiu pe scena Campionatului European de Culturism și Fitness 2023 din Santa Susanna. Azi am reușit să aduc cinste României, cu o medalie de argint la categoria Fit Model. Cu multe emoții și trăiri intense, am pășit pe scenă alături de cele mai bune sportive din Europa, o amintire pe care am să o port în suflet toată viața mea! Multe mulțumiri familiei și antrenorului meu, Pop Paul Alexandru. Mulțumesc Federației Române de Culturism și Fitness și domnului Gabriel Sebastian Toncean, care a crezut în mine și în potențialul meu, selectându-mă în lotul național. Vă îmbrățișez cu drag, oameni faini! Vă mulțumesc pentru toată susținerea voastră!”, este o parte din primul mesaj transmis de Paula Frandeș pe rețelele de socializare.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Încă o balastieră în județul Mureș

Distribuie Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.