FOTO: Imagini noi de la șantierul Spitalului Oncologic Târgu Mureș Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3089 Vizualizări

FOTO: Imagini noi de la șantierul Spitalului Oncologic Târgu Mureș

Reprezentanții Spitalului Oncologic Târgu Mureș au publicat, la începutul lunii mai 2023, pe pagina de Facebook cu același nume, un set de fotografii realizate la șantierul investiției de pe strada Petöfi Sandor din comuna Sângeorgiu de Mureș, foarte aproape de limita teritorială cu municipiul Târgu Mureș, respectiv de Complexul de Agrement și Sport ”Weekend”.

Aici, pe o suprafață de teren de peste 5 hectare, Fundația pentru Spitalul Oncologic Târgu Mureș, ONG fondat de un grup inimos de antreprenori și medici, derulează o investiție estimată la aproximativ 28 de milioane de euro care vizează construirea unui centru medical de excelență unic în România și chiar în arealul Europei de Est, proiectul purtând denumirea de ”Construire Centru Medical de Excelență – Imagistică, Radioterapie și Tratament Oncologic”.

”Un șantier curat, activ, ce respecta toate standardele cerute! Așa se desfășoară lucrările de construcție la noi, pe șantierul Spitalului Oncologic Târgu Mureș!”, se menționează în textul care a însoțit galeria foto.

Apel către donatori

De asemenea, Reinhard Suciu, marketing manager al Spitalului Oncologic Târgu Mureș, a lansat un apel către persoanele fizice sau juridice care doresc să susțină financiar proiectul: ”Alătură-te misiunii noastre și contribuie și tu la schimbarea vieții a sute de mii de români aflați în suferință. Susține prin donația ta sau prin redirecționarea a 3,5% din impozit către construirea Spitalul Oncologic Târgu Mureș, un edificiu de care România are atât de multă nevoie!”.

Cei care doresc să sprijine financiar construirea spitalului au la dispoziție următoarele conturi bancare ale Fundației pentru Spitalul Onologic Târgu Mureș: RON: RO02CECEC001946009507631, EURO: RO62CECEB000C1EUR1129692 și USD: RO79CECEB000B8USD1129707, toate deschise la CEC Bank.

Clădire de cinci niveluri

Imobilul aflat în stadiu de construcție este structurat pe cinci niveluri, subsol, parter și trei etaje, și are o suprafață de 10.700 de metri pătrați.

”La subsolul clădirii vom avea un platou de radioterapie care este dotat cu două buncăre în care vor fi instalate două acceleratoare. La etajul 1 avem laboratorul de imagistică și ambulatoriu, care va fi un ambulatoriu integrat, dotat cu zece cabinete. La etajele 1 și 2 vor fi spitalizarea de zi și la etajul 3 va fi spitalizarea continuă. Vom avea în total 115 de paturi. Spitalul va fi dotat cu echipamente moderne, de ultimă generație, iar termenul de finalizare a lucrării este luna decembrie a anului viitor”, a informat, în decembrie 2022, cu prilejul unei conferințe de presă organizată în locația șantierului, Mirela Cîmpian, administratorul SC Medex Vital Serv SRL, societatea beneficiară a investiției.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE