Bărbați din Reghin și Suseni cercetați pentru furtul unei sume mari de bani Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1424 Vizualizări

Bărbați din Reghin și Suseni cercetați pentru furtul unei sume mari de bani

Doi bărbaţi din judeţul Mureş au fost reţinuţi şi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventive, fiind acuzaţi că au furat, în luna martie, suma de 23.000 de lei, din maşina unui bărbat din Corund, informează miercuri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Harghita.
Potrivit sursei citate, în data de 14 martie, un bărbat de 60 de ani din Corund a sesizat Poliţia Municipiului Odorheiu Secuiesc că i-a fost sustrasă suma de 23.000 de lei din borseta lăsată pe bancheta din spate a autoutilitarei sale, parcată pe o stradă din Odorheiu Secuiesc.
Poliţiştii au demarat cercetările şi au reuşit identificarea şi reţinerea persoanelor bănuite de comiterea faptei.
Este vorba de doi bărbaţi de 48 şi 53 de ani, din Suseni, respectiv Reghin, judeţul Mureş, bănuiţi că au comis fapta profitând de faptul că şoferul a părăsit autoutilitara nesupravegheată.
În cursul zilei de marţi, 9 mai, după după două percheziţii domiciliare efectuate la locuinţele bărbaţilor, a fost găsit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor, un dispozitiv de bruiaj auto, care ar fi fost folosit la comiterea faptei, mai precizează sursa citată.
Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Odorheiu Secuiesc i-au reţinut pe cei doi bărbaţi, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, aceştia fiind introduşi în arestul IPJ Harghita.

(www.agerpres.ro / Foto: Facebook – Poliția Română)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE