Home / Invatamant / Preadmitere la programele de masterat ale Facultății de Economie și Drept, UMFST ”George Emil Palade”

Preadmitere la programele de masterat ale Facultății de Economie și Drept, UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie

Facultatea de Economie și Drept din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) “George Emil Palade” din Târgu Mureș oferă absolvenților ciclului de licență posibilitatea aprofundării studiilor prin următoarele programe de masterat, cu durata de doi ani: Afaceri inovative în turism și servicii, Contabilitate și audit, Servicii și tehnologii financiare, Managementul resurselor umane, E-business management și marketing, Administrația publică și politici europene, Poliție locală și siguranță publică, precum și prin programele de studii cu durata de un an: Instituții judiciare și profesii liberale și Achiziții publice.

”Facultatea de Economie și Drept îmbină metodele noi de învățare cu experiențe autentice, iar pentru aceasta, pe lângă activitățile desfășurate în cadrul orelor de curs, seminarii, laboratoare, oferim studenților cât mai multe întâlniri cu antreprenori, juriști, funcționari publici, oameni de succes, cu reprezentanți ai unor organisme profesionale importante pentru viitorul studenților noștri, evenimente care au menirea să-i ancoreze în realitățile societății pentru care se pregătesc”, a precizat conf. dr. Daniel Ștefan (foto), decanul Facultății de Economie și Drept din cadrul UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș.

În perioada 24 aprilie – 25 mai 2023, la nivelul Universității este organizată o sesiune de preadmitere. În această perioada, cei interesați se pot înscrie, exclusiv online, la adresa web: https://admitere.umfst.ro/

Înscrierea se realizează prin constituirea unui cont pe platforma dedicată admiterii și încarcarea documentelor necesare conform condițiilor stabilite: https://www.umfst.ro/fileadmin/master/Admitere/2023/1_Instructiuni_inscriere_candidati_rezervare_confirmare_loc_la_masterate_in_etapa_de_preadm_admiulie_2023.pdf

Admiterea se realizează în baza mediei de admitere care se calculează astfel: 75% – media aritmetică a anilor de studiu 1 și 2 de licență (calculată din mediile ponderate) și 25% – nota la interviu

Proba interviului se desfășoară în baza unei tematici și a bibliografiei disponibile la adresa web: https://www.umfst.ro/masterat/iosum/admitere-2023/tematica-si-bibliografie-pentru-preadmitere-admitere-la-programele-de-studii-universitare-de-master.html .

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Încă o balastieră în județul Mureș

Distribuie Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.