Târgu Mureș: Furt din două locuințe aflate în construcție Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1926 Vizualizări

Târgu Mureș: Furt din două locuințe aflate în construcție

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Târgu Mureș au pus în aplicare miercuri, 10 mai, trei mandate de percheziție domiciliară în Târgu Mureș, la locuințele unor persoane bănuite de furt calificat. Trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

”În fapt, Poliția Municipiului Târgu Mureș a fost sesizată cu privire la faptul că, în perioada 2 – 3 mai 2023, persoane necunoscute ar fi pătruns în două locuințe aflate în construcție din municipiul Târgu Mureș, de unde ar fi sustras mai multe unelte electrice, precum și componente ale instalațiilor electrice. La data de 10 mai, în baza mandatelor de percheziție domiciliară emise, polițiștii mureșeni au descins în trei locuințe din Târgu Mureș. Trei persoane, respectiv doi tineri de 15 și 18 ani, și un bărbat de 41 de ani, au fost conduși la sediul unității de poliție, pentru audieri. La aceeași dată, în urma probatoriului administrat, polițiștii au emis pe numele celor în cauză trei ordonanțe de reținere, pentru o perioadă de 24 de ore. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Mureș”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Ulterior, aceeași sursă a anunțat că ”față de tânărul de 25 de ani instanța de judecată a admis propunerea de arestare preventivă, fiind emis pe numele său un mandat de arestare pentru o perioadăde 30 de zile.”

Perchezițiile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Mureș și a luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE