Proiectul ”Energia solară pentru toți” promovat de Forța Dreptei Mureș Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 188 Vizualizări

Proiectul ”Energia solară pentru toți” promovat de Forța Dreptei Mureș

Forța Dreptei Mureș, în calitate de organizație politică dedicată dezvoltării sustenabile și promovării energiei regenerabile, anunță inițierea unei acțiuni de colaborare și dialog cu autoritățile locale din județul Mureș, pentru implementarea proiectului ”Energia solară pentru toți: scutirea la plata impozitului pe clădiri pentru utilizatorii de panouri fotovoltaice”, în unitățile administratov-teritoriale mureșene.

Acest proiect are ca scop scutirea impozitului pe clădiri pentru utilizatorii de panouri fotovoltaice, contribuind astfel la promovarea utilizării energiei solare în comunitatea noastră.

Prin intermediul acestui proiect, Forța Dreptei Mureș dorește să ofere cetățenilor oportunitatea de a utiliza energia solară într-un mod sustenabil și accesibil. Scutirea de impozit pe clădiri pentru utilizatorii de panouri fotovoltaice nu doar încurajează utilizarea energiei regenerabile, ci și aduce beneficii economice semnificative, reducând costurile facturilor de energie electrică și contribuind la protejarea mediului înconjurător.

Prin acțiunea de colaborare și dialog inițiată, s-au făcut deja pași înspre a sprijini autoritățile locale, oferind model de Proiect, Referat de Aprobare și Anexele de implementare a acestuia, astfel că în decursul zilei de 10 mai 2023, s-a transmis către toate primăriile din județul Mureș, o scrisoare de intenție, invitația la dialog și cooperare, cu documentația model atașată!

Forța Dreptei Mureș intenționează să lucreze împreună cu autoritățile locale, departamentele de specialitate și membrii Consiliului Local pentru a dezvolta un cadru legislativ favorabil implementării acestui proiect în toate UAT-urile din județul Mureș, existând deja legislația promulgată, lipsind doar implementarea la nivel local. În acest sens, Forța Dreptei Mureș va oferi clarificări suplimentare și sprijin tehnic pentru autoritățile implicate.

”Suntem hotărâți să promovăm dezvoltarea sustenabilă și utilizarea energiei regenerabile în comunitatea noastră. Proiectul ”Energia solară pentru toți” reprezintă un pas important în această direcție, iar prin acțiunea noastră de colaborare și dialog, ne dorim să atragem atenția asupra importanței adoptării acestei inițiative și să obținem susținerea necesară pentru implementarea sa eficientă”, semnează Farcaș Mihai-Dan, președintele Forța Dreptei Mureș.

Forța Dreptei Mureș invită toate părțile interesate, inclusiv cetățenii și reprezentanții organizațiilor non-guvernamentale, să se alăture acestei acțiuni de colaborare și dialog, contribuind astfel la promovarea utilizării energiei solare și la dezvoltarea sustenabilă a comunității noastre.

Pentru mai multe informații și pentru a se implica în această inițiativă, vă rugăm să contactați biroul Forța Dreptei Mureș la adresa de e-mail contact@fortadreptei-mures.ro!

(Advertorial)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE