Un nou lider pe eșichierul politicii mureșene Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4000 Vizualizări

Un nou lider pe eșichierul politicii mureșene

Organizația de Tineret a partidului Forța Dreptei Mureș are un nou lider în persoana Andradei Șerban, a anunțat duminică, 14 mai, președintele Forța Dreptei Mureș, Farcaș Mihai-Dan.

Potrivit președintelui Forța Dreptei Mureș, Andrada Șerban are vârsta de 25 de ani și ”este o tânără dedicată și serioasă”, care a reușit ”să se remarce rapid prin activitățile sale caritabile și de întrajutorare.”

”Cu un instinct de leadership bine dezvoltat și o pasiune deosebită pentru lucrul cu oamenii, Andrada a demonstrat capacitatea de a mobiliza și motiva tinerii din jurul ei. Andrada este absolventă a Facultății de Farmacie din cadrul UMFST Târgu Mureș și este în prezent masterandă la Managementul Serviciilor de Sănătate. Această experiență academică îi oferă o perspectivă valoroasă, de actualitate, care se va dovedi extrem de utilă în abordarea problemelor și proiectelor legate de tineret”, a precizat Farcaș Mihai-Dan.

Noul lider al tinerilor din Forța Dreptei Mureș a transmis, de asemenea, un mesaj în care a subliniat că va lupta pentru a oferi tinerilor mureșeni ”oportunități reale” înspre ”un mediu favorabil dezvoltării personale și profesionale.”

”Îmi doresc să dezvolt cât mai mult, alături de tinerii mureșeni, comunitatea acestui segment, să ne susținem și să ne ajutăm reciproc în ceea ce privește obiectivele noastre comune. Consider că, unindu-ne ideile, creativitatea, ambițiile și puterile, putem să realizăm schimbări pozitive, memorabile în rândul tinerilor, chiar să construim bazele unui viitor mai promițător. Pentru toate acestea, este nevoie de implicare, dorință și determinare. Vă invit pe fiecare dintre voi să vă alăturați acestei mișcări și să contribuiți la crearea unei comunități puternice și unite. Fie că sunteți tineri aflați la studii, tineri profesioniști sau tineri părinți, fiecare dintre voi are un rol important de jucat în dezvoltarea județului Mureș și în asigurarea unui viitor mai bun pentru toți. Vreau să vă asigur că voi depune toate eforturile pentru a fi un lider deschis, dedicat și disponibil pentru a asculta și a răspunde nevoilor voastre. Voi lupta pentru drepturile și interesele tinerilor, pentru a le oferi oportunități reale și pentru a le construi un mediu favorabil dezvoltării personale și profesionale”, a arătat Andrada Șerban.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE